Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Neticami Ovečkina vārti neglābj "Capitals" no zaudējuma Ņujorkā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neticami Ovečkina vārti neglābj "Capitals" no zaudējuma Ņujorkā
Aleksandrs Ovečkins
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izslēgšanas spēļu Austrumu konferences pusfinālā neizšķirtu panākusi Ņujorkas "Rangers", kas sērijas otrajā mačā pirmos vārtus guva jau 38. sekundē un ar 3:2 pieveica Vašingtonas "Capitals", kam nepalīdzēja pat apbrīnojams Aleksandra Ovečkina vārtu guvums.

Izcīnījusi uzvaru Nacionālās hokeja līgas Austrumu konferences pusfināla pirmajā spēlē, Vašingtonas "Capitals" nonāca iedzinējos jau otrā mača 38. sekundē. Laukuma saimnieki, Ņujorkas "Rangers" spēlētāji, izmantoja tālu piespēli un pārgāja uzbrukumā, un pēc metiena no tuvas distances Kriss Kreiders bija pirmais pie atlēkušās ripas.

Lai gan 16. minūtē mājinieki skaitliskajā vairākumā pārsvaru dubultoja, jo ceļu cauri burzmai atrada aizsarga Dena Boila no zilās līnijas mestā ripa, Vašingtonas "Capitals" nepadevās, tiekot atalgota pirms otrās trešdaļas noslēguma. Pēc metiena no šaura leņķa pirmais pie Henrika Lundkvista atvairītās ripas bija Jevgeņijs Kuzņecovs, kurš guva ceturtos vārtus izslēgšanas spēlēs.

Noslēdzošajā nogrieznī Ņujorkas "Rangers" izdevās atjaunot divu vārtu handikapu, jo vārtu priekšā nepieskatīts palika Deriks Brasārds, un ripa pēc viņa metiena nodevīgi izlauzās caur Breidena Holtbija kājsargiem. Taču par intrigu parūpējās viesu kapteinis Aleksandrs Ovečkins, kurš turklāt guva apbrīnojami skaistus vārtus.

Nepilnas desmit minūtes pirms pamatlaika beigām viņš izlauzās starp diviem aizsargiem un trāpīja tālajā stūrī, lai gan atradās uz ceļiem - 2:3. Tomēr Vašingtonas "Capitals" izglābties nespēja, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1. Jāizceļ fakts, ka Ņujorkas "Rangers" sasniedza Nacionālās hokeja līgas modernās ēras rekordu - devītajā izslēgšanas spēlē pēc kārtas komandas šķīra tikai vienas ripas tiesa.

Nākamās divas spēles norisināsies Vašingtonas "Capitals" laukumā. Otrā Austrumu konferences pusfinālā Tampabejas "Lightning" pēc uzvaras viesos ir vadībā ar 1-0 pret Monreālas "Canadiens".

  +5 [+] [-]

, 2015-05-03 00:40, pirms 9 gadiem
Ovie ģēnijs !
Slēpts komentārs: kurmiic

  +4 [+] [-]

, 2015-05-03 00:42, pirms 9 gadiem
Ovi atkal neticami vārti. Fantastika! Par galarezultātu - viena spēle izbraukumā jau ir paņemta, 2 būtu necieņa pret MSG apmeklētājiem

  +9 [+] [-]

, 2015-05-03 01:00, pirms 9 gadiem
kurmiic rakstīja: būtu labāk kāds ielicis par La Ligu kādu rakstu
tak nevienu nep1s kaut kāda Spānijas līga, kad notiek NHL, NBA playoffi un PČ hokejā

  +2 [+] [-]

, 2015-05-03 01:03, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: tak nevienu nep1s kaut kāda Spānijas līga, kad notiek NHL, NBA playoffi un PČ hokejā
un spāņu ACB līgu var likt,,
Slēpts komentārs: senscore

  -1 [+] [-]

, 2015-05-03 07:42, pirms 9 gadiem
stulbs virsraksts..viens gols ir tikai viens gols..uzvar tas kurš iemet vairāk, tas ir tik neticami?

  +2 [+] [-]

, 2015-05-03 08:49, pirms 9 gadiem
Smacee nost rakstīja: stulbs virsraksts..viens gols ir tikai viens gols..uzvar tas kurš iemet vairāk, tas ir tik neticami?
Klauns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-05-03 11:39, pirms 9 gadiem
Nākamās 3 spēles rendžeriem, un sērija galā.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-03 13:52, pirms 9 gadiem
nocīnījās līdz galam bet Daugava vakar arī iemeta līdzīgus tikai neviens tos nenosauca par neticamiem

  -1 [+] [-]

, 2015-05-03 15:45, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: nocīnījās līdz galam bet Daugava vakar arī iemeta līdzīgus tikai neviens tos nenosauca par neticamiem
Nesmīdini.