Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" pirmo reizi iemūžinās numuru – gods tiek kapteinim Dounam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Coyotes" pirmo reizi iemūžinās numuru – gods tiek kapteinim Dounam
Šeins Douns
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Arizonas "Coyotes" nākamā gada 24. februārī pirmo reizi vēsturē iemūžinās spēlētāja numuru – šāds gods ticis ilggadējam kapteinim Šeinam Dounam un viņa 19. numuram.

"Esmu ļoti pateicīgs, ka kļūšu par pirmo "Coyotes" spēlētāju ar iemūžinātu numuru. Esmu lepns, ka visu karjeru pavadīju vienā komandā, jo lojalitāte man nozīmē ļoti daudz," teica Šeins Douns. "Gribu pateikties visai organizācijai par man izrādīto godu – man un manai ģimenei tas nozīmē daudz. Ir tik daudz labu atmiņu no laika, kad pārstāvēju "Coyotes", un nevaru sagaidīt, kad varēšu atzīmēt šo īpašo mirkli kopā ar faniem."

Arizonas "Coyotes" ir izveidota goda zāle, kurā uzņemti bijušie spēlētāji Kīts Tkačaks, Džeremijs Reniks, Tepo Numminens, Bobijs Hals, Tomass Stēns un Deils Haverčaks, tomēr spēļu arēnā nav iemūžināts neviens numurs.

Douns "Coyotes" pārstāvēja 21 sezonu, aizvadot 1540 regulārās sezonas spēles, kas dod 14. vietu Nacionālās hokeja līgas vēsturē. Viņš izcēlās ar 402 vārtiem un 972 punktiem. Douns komandas kapteiņa lomā atradās 13 sezonas, un viņš ir kluba rekordists daudzos rādītājos – aizvadītajās spēlēs, gūtajos vārtos, rezultatīvajās piespēlēs, punktos, vairākumā gūtajos vārtos un uzvaru nesošajos vārtu guvumos.

Viņa 19. numurs tiks iemūžināts nākamā gada 24. februārī, kad Arizonā viesosies Vinipegas "Jets".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/coyotes/news/co...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 17:08, pirms 6 gadiem
Koijotu Leģenda

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 18:02, pirms 6 gadiem
Ir pelnijis! N-tos gadus bija Coyotes līderis un kapteinis.