Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dalīns: "Protams, ka man patiktu spēlēt "Sabres" – dzirdēju, ka šeit visi mīl hokeju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dalīns: "Protams, ka man patiktu spēlēt "Sabres" – dzirdēju, ka šeit visi mīl hokeju"
Rasmuss Dalīns
Foto: AP/Scanpix

Komandas un spēlētāji turpina gatavošanos Nacionālās hokeja līgas draftam, un nedēļas nogalē notiks fiziskās pārbaudes. Ieradies arī galvenais favorīts Rasmuss Dalīns, kuru ar pirmo numuru izvēlēsies Bufalo "Sabres", un viņa vēstījums līdzjutējiem bija vienkāršs, bet patīkams: "Man riebjas zaudējumi."

Pirms drafta tiek pārbaudīta ne tikai spēlētāju fiziskā sagatavotība, bet arī psiholoģiskā noturība – katrai komandai dota iespēja aprunāties ar hokejistu un uzdot interesējošos jautājumus. Ar 99% pārliecību iespējams teikt, ka Bufalo "Sabres" ar pirmo numuru aizrunās zviedru aizsargu Rasmusu Dalīnu, un komandas ģenerālmenedžeris Džeisons Boterils ar viņu aprunājās trešdien.

"Tieši tāda pati kā visas pārējās tikšanās – viss ritēji gludi, visi bija labā noskaņojumā. Bija labi," sarunas atcerējās Dalīns, kuram tika izrādīts Bufalo "Sabres" komplekss, tostarp ģērbtuves. "Šeit viss ir ļoti labā līmenī. Biju Bufalo, kad notika pasaules U20 čempionāts, spēlējām pie pilnām tribīnēm, un palikušas neticamas atmiņas. Man šeit ļoti patika."

Tomēr 18 gadus vecais aizsargs nevēlējās spekulēt par to, vai viņu izvēlēsies tieši "Sabres". "Gaidīsim draftu, un tad jau redzēsim, kas notiks. Protams, man patiktu spēlēt Bufalo – dzirdēju, ka šeit ir lieliski fani, ka visi šeit mīl hokeju. Izskatās, ka Bufalo ir patīkama pilsēta," norādīja Dalīns, kurš aizvadītās sezonas laikā spēlēja Zviedrijas čempionātā, piedalījās U20 čempionātā, kā arī devās uz Phjončhanas olimpiskajām spēlēm un bija hokeja turnīra jaunākais dalībnieks.

"Sezonas laikā esmu iemācījies daudz jauna. Domāju, ka jau tagad esmu gatavs spēlēt NHL. Redzēsim, kura komanda mani draftēs," teica Dalīns. "Lēnām sāku saprast, kādu sezonu aizvadīju. Tā bija lieliska pieredze – pabiju vairākās vietās, kur nekad nebiju bijis, un esmu audzis arī kā cilvēks. Esmu pusaudzis, kurš katru dienu sper soli uz priekšu."

"Esmu spēlētājs, kurš grib uzvarēt. Man riebjas zaudējumi. Komandai, kas mani izvēlēsies, palīdzēšu ar savu cīņassparu," teica Dalīns, kurš, spēlējot aizsargrežģī, tika atzīts par U20 čempionāta labāko aizsargu, septiņos mačos izceļoties ar sešām rezultatīvām piespēlēm. Olimpiskajā Phjončhanā viņa kontā bija divi mači un viena piespēle.

Izmantotie resursi:
Dahlin’s message: ‘I’m a...

  -3 [+] [-]

, 2018-06-02 09:53, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

     [+] [-]

, 2018-06-02 09:54, pirms 6 gadiem
Bufalo noraks vēlvienu talantu

     [+] [-]

, 2018-06-02 10:41, pirms 6 gadiem
gatis-7 rakstīja: Bufalo noraks vēlvienu talantu
Ristolainens nav norakts kapēc tu domā ka Dalīnu noraks? Sabres uzbrucējus norok bet aizsargi kautkā turās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-02 12:15, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: noraks tāpat kā Girgensonu kuram experti paredzēja 60p sezonā karjeru
Tad nezkapēc Girgensons izlasē katrā spēlē nemet pa divām ripām? Nav viņš nekāds stemkos vai ovi. Viņš vienkārši ir spēka uzbrucējs ar savu skatienu laukumā. tikai KHL viņš iespējams vāktu tavu minēto punktu skaitu.

     [+] [-]

, 2018-06-02 17:30, pirms 6 gadiem
Nez vai patreizējais Sabres būtu tā organizācija, kur iet spēlēt.... tas ir totāls purvs un lūzerkomanda (tīri psiholoģijas ziņā), kura nebūt nav tā švakākā uz papīra, bet ir konsekventi viena no, ja ne pati švakākā konanda uz laukuma tieši spēles ziņā. Tāds Dalīns arī kādā jēdzīgākā klubā nepazustu, bet ar Sabres viņš var normāli sev karjeru vēl pačakarēt. Tas pats Ristolainens ko te kāds pieminēja spēlē labi, ja 70-80% no savām iespēju robežām, kapēc būtu pamats domāt, ka ar Dalīnu tur nebūs tas pats?

  -1 [+] [-]

, 2018-06-02 17:42, pirms 6 gadiem
Vēl jauns un traks, bet gan jau būs labi, un arī Dalīns pieradīs pie zaudējumiem, tāpat kā visa Bufalo komanda. Ja Aihels un Reinharts var zāģēt, tad arī Dalīnam atradīsies silta vietiņa gaterītī.

Par 9-73 sezonu!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-02 18:50, pirms 6 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Tad nezkapēc Girgensons izlasē katrā spēlē nemet pa divām ripām? Nav viņš nekāds stemkos vai ovi. Viņš vienkārši ir spēka uzbrucējs ar savu skatienu laukumā. tikai KHL viņš iespējams vāktu tavu minēto punktu skaitu.
KHL zirgs pazustu , jo jaspele tehnisks hokejs, tur zirgam ir problemas