Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" jauns treneris, Dzukarello smadzeņu satricinājums

"Devils" jauns treneris, Dzukarello smadzeņu satricinājums
Matss Dzukarello
Foto: AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka par jauno NHL komandas Ņūdžersijas "Devils" galveno treneri tiks iecelts Džons Hainss.

40 gadus vecais Hainss kļūs par jaunāko treneri NHL. Viņš iepriekš strādāja par AHL treneri Pitsburgas "Penguins" sistēmā, kad to vadīja pašreizējais "Devils" ģenerālmenedžeris Rejs Šero. Viņam nav agrākas pieredzes NHL komandas vadīšanā. Skrentonas "Penguins" visas piecas sezonas viņa vadībā kvalificējās izslēgšanas spēlēm. 2010./11. g. sezonā Hainss tika atzīts par AHL gada treneri.

"Devils" pēdējo piecu sezonu laikā tikai reizi spējuši kvalificēties Stenlija kausa izcīņai, 2011./12. g. sezonā Pītera Debūra vadībā tiekot līdz finālam, kurā piekāpās Losandželosas "Kings". Kā kompensāciju par Hainsu "Devils" nāksies atdot Pitsburgai vienu trešās kārtas drafta izvēli.

Tikmēr pēc komandas izstāšanās no Stenlija kausa izcīņas Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Matss Dzukarello atklājis, ka piedzīvojis smadzeņu kontūziju un galvaskausa plīsumu pirmās kārtas sērijā pret Pitsburgas "Penguins", kas viņam vairs neļāva palīdzēt savai komandai.

Sērijas piektajā spēlē Dzukarello trāpīja pa galvu komandas biedra Raiena Makdonas raidītā ripa. Pēc traumas norvēģu hokejists trīs dienas pavadīja slimnīcā un pat uz laiku nejuta vienu roku un zaudēja spējas runāt. Pagājušonedēļ Dzukarello bija atsācis slidot, bet apgalvoja, ka diez vai palīdzētu savai komandai, pat ja tā būtu iekļuvusi Stenlija kausa izcīņas finālā. Sezonas ietvaros Dzukarello tika pie 49 (15+34) rezultativitātes punktiem. Piecās aizvadītajās izslēgšanas spēlēs viņa rēķinā divas rezultatīvas piespēles. Pirms sezonas beigām "Rangers" noslēdza jaunu līgumu ar Dzukarello uz četrām sezonām par 18 miljoniem dolāru (16,5 miljoni eiro).

Izmantotie resursi:
New Jersey Devils to name John Hynes head coach
Mats Zuccarello of New York Rangers sustained...
John Hynes to be introduced as New Jersey...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-02 12:05, pirms 9 gadiem
Dzukarelo vai Zukarelo ?

     [+] [-]

, 2015-06-02 13:22, pirms 9 gadiem
es jebal ļoti labs vards
:

     [+] [-]

, 2015-06-02 14:13, pirms 9 gadiem
Richy333 rakstīja: Dzukarelo vai Zukarelo ?
Džokers

     [+] [-]

, 2015-06-02 14:17, pirms 9 gadiem
Richy333 rakstīja: Dzukarelo vai Zukarelo ?
a ne Cukarello?