Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins iemet jau 20. sekundē, Detroita pārbaudes spēlē sagrauj "Penguins"

Rolands Eliņš

Ovečkins iemet jau 20. sekundē, Detroita pārbaudes spēlē sagrauj "Penguins"
Sidnijs Krosbijs pārbaudes spēlē pret Detroitu
Foto: AP/Scanpix

Šonakt aizvadītas četras pārbaudes spēles pirms NHL jaunās sezonas, un iespaidīgāko uzvaru guvusi Detroitas „Red Wings”, kura ar 7:2 sakāva „Penguins”. Savukārt Aleksandrs Ovečkins pašā spēles sākumā guva vārtus pret „Hurricanes”, taču viņa pārstāvētā „Capitals” beigās tomēr piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos ar 3:4.

Izbraukuma spēli pret Pitsburgas „Penguins” vareni iesāka Detroitas “Red Wings”, kura jau pirmajās četrās minūtēs guva divus vārtus, bet līdz perioda beigām panāca arī 3:0. Lai arī abas komandas uzbruka visai līdzvērtīgos daudzumos, Detroitas vārtsargs Petrs Mrāzeks spēlēja teicami, kamēr viņa partneri līdz 32. minūtei bija panākuši jau 5:0.

Daniels Sprongs un Bo Benuā Pirtsburgai divus vārtus atguva, taču 52. minūtē savu trešo punktu (2+1) šajā mačā guva 21 gadu vecais kanādietis Andreass Atanasiu, kurš NHL vēl nav debitējis, bet pašās beigās viņa vienaudzis Antonijs Manta guva septītos vārtus Detroitai. Arī Mantam 1+2 šajā spēlē un uzvara 7:2, turklāt neskatoties uz to, ka „Penguins” izpildīja teju divreiz vairāk metienus pa vārtiem (38:22). Pitsburgas sastāvā maču aizvadīja arī Sidnijs Krosbijs, kurš gan 20 nospēlētajās minūtēs punktus neguva, taču bija viens no retajiem savā komandā ar neitrālu lietderības koeficientu. Jāpiebilst, ka šī bija otrā ab komandu savstarpējā spēlē šajā pirmssezonā, un arī pirms nedēļas "Red Wings" bija krietni pārāka (6:1).

Arī „Rangers” izdarīja krietni mazāk metienus pa vārtiem nekā „Bruins” (27:40), taču prata izcīnīt uzvaru 3:2, lai arī pirmos vārtus ielaida jau 40. sekundē. Par izšķirošo metienu 46. minūtē, kas atnesa uzvaru, vairākumā parūpējās Riks Nešs. Panākumu izcīnīja arī „Devils”, kura ar 4:2 šonakt pieveica „Flyers”, mača gaitā atspēlējoties no 1:2, savukārt „Hurricanes” un „Capitals” mačā bija nepieciešams pagarinājums un pēc tam arī pēcspēles soda metieni. Vašingtonas komanda ar Aleksandra Ovečkina 20. sekundē gūto vārtu palīdzību izvirzījās vadībā pirmā (interesanti, ka piespēle ieskaitīta arī vārtsargam Breidenam Holtbijam), vēlāk ieguva arī pārsvaru 3:1, taču „Hurricanes” ar Erika Stāla divu rezultatīvu piespēļu palīdzību atspēlējās un uzvarēja pēcspēles metienos ar 4:3.

Neiepriecinošas ziņas savukārt Edmontonas „Oilers” vienībai, kura uz 4-6 nedēļām palikusi bez Džordana Eberles. Viņš nesenajā mačā pret „Coyotes”cieta brīdī, kad pret viņu tika pielietots spēka paņēmiens, un guva pleca savainojumu. Konoru Makdeividu draftējusī „Oilers” pagaidām uzvarējusi visās sešās pirmssezonas pārbaudes spēlēs.

NHL pārbaudes spēļu rezultāti

KomandasRez.
Hurricanes-Capitals4:3 PM
Rangers-Bruins3:2
Flyers-Devils2:4
Penguins-Red Wings2:7

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-01 12:52, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Autor Eurland Jeiļeņ, kā no Beau Bennett latviski var rasties Bo Benuā?
Tieši tā, ir Bo Benets. un arī Anthony Mantha - frankokanādietis no Kvebekas provinces- nav vis kaut kāda manta, bet gan Mantā.