Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" papildlaikā pieveic Austrumu konfereces līderi "Bruins"

Krišs Upenieks

"Flyers" papildlaikā pieveic Austrumu konfereces līderi "Bruins"
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā svētdienas vakarā aizvadīta viena spēle, kurā Filadelfijas ''Flyers'' savā laukumā spēles papildlaikā nodrošināja 4:3 uzvaru pret Bostonas ''Bruins''.

Mača pirmais periods aizritēja ar nelielu ''Bruins'' pārsvaru, bet vienīgos vārtus perioda desmitajā minūtē guva ''Flyers'' hokejists Klods Žirū - 1:0. Otrā perioda 25. sekundē Treviss Koņečnijs dubultoja Filadelfijas vienības pārsvaru (2:0).

''Flyers'' arī turpinājumā bija problēmas ar čehu vārtsarga Petra Mrāzeka pārspēšanu. Otrajā periodā ''Bruins'' izpildīja 17 metienus pa pretinieku vārtiem, taču guva tikai vienus vārtus, kad 35. minūtē ar precīzu metienu izcēlās Noels Akiāri (2:1).

Trešā perioda sākumdaļā Nolans Patriks atjaunoja ''Flyers'' divu vārtu pārsvaru (3:1). Atlikušajā trešdaļas laikā ''Bruins'' spēja izglābties - pa vārtiem guva Davids Pastrnāks un Patrīss Beržerons, kurš izlīdzinājumu panāca četras sekundes pirms perioda beigām (3:3).

''Flyers'' uzvaru nodrošināja Žirū precīzais metiens papildlaika ceturtajā minūtē (4:3). Ar 110 punktiem 78 spēlēs ''Bruins'' joprojām ir Austrumu konferences līdervienība, bet ''Flyers'' ar 94 punktiem ierindojas Austrumu turnīra tabula septītajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-04-02 00:14, pirms 6 gadiem
Žirū skaistu banku iemeta pagarinājumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-02 01:10, pirms 6 gadiem
Bostonai daudz neizmantotu vārtu gūšanas momenti! Piekliboja realizācija!
Tik un tā paņems pirmo vietu konferencē. Tūlīt arī sāksies NPredatoru spēle pret Tampu! Tampai būs zāģis!!!

     [+] [-]

, 2018-04-02 01:23, pirms 6 gadiem
Nu Filadelfijai vairāk vajadzēja,lai gan divus punktus gandrīz palaida vējā 3,8 sekundes līdz mača beigām.Floridas izredzes ar katru dienu samazinās.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-02 01:49, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Nu Filadelfijai vairāk vajadzēja,lai gan divus punktus gandrīz palaida vējā 3,8 sekundes līdz mača beigām.Floridas izredzes ar katru dienu samazinās.
Floridas vilciens jau aizgājis. Un es arī labāk gribētu redzēt tā vai tā devils playoffos. Pēc redzētās spēles no abām komandām, labāk izskatās devils!

  +3 [+] [-]

, 2018-04-02 02:14, pirms 6 gadiem
Veln, joprojām gaidu atbildi! Kad skaties uz Putina bildi iztēlojies ka vins tevi ņem, vai Tu viņu?
Par spēli augstākas raudzes hokejs, prieks ka var paverot tādu hokeju, nevis pabiru khl

  +2 [+] [-]

, 2018-04-02 11:14, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: runājot par spēli, tad pamatīgu ierēcu par flyers pēdējās sekundēs, kad nespēja elementāri izmest ripu laukā no zonas un noturēt uzvaru

apmēram dinamo līmenis
Ko tu tai bibliotēkas datora vari redzēt- saubos vai brīvdienā kāda strādā. Starp citu kā sokas bezdarbnieka un garīgi slima cilvēka dzīvē?