Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Čerepovecā pārtrūkst "Rīgas" uzvaru sērija

Andrejs Siliņš

Čerepovecā pārtrūkst "Rīgas" uzvaru sērija
Juris Upītis
Foto: HK Rīga

Beigusies HK "Rīga" uzvarēto spēļu sērija - pēc septiņiem panākumiem iepriekšējos mačos otrdienas vakarā rīdzinieki Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) izbraukuma spēlē ar rezultātu 2:7 piekāpās vietējai "Almaz" vienībai.

Pirms spēles "Rīgas" vārtsargs Rihards Cimermanis savā "Twiter" kontā vēstīja, ka vairāki komandas spēlētāji sasirguši, acīmredzot, ēdiena dēļ. Neraugoties uz paaugstināto ķermeņa temperatūru, abi mūsu komandas vārtsargi tomēr bija pieteikti spēlei, un abi arī tika pie spēlēšanas...

Četras ar pusi minūtes pēc otrās trešdaļas sākuma mājinieki guva jau ceturtos vārtos, un treneris Tambijevs nolēma nomainīt vārtsargus - Kristera Gudļevska vietā laukumā devās Cimermanis. Tomēr arī Cimermaņa iesaistīšanās nespēja sapurināt komandu, un pēc 40 spēlētām minūtēm jau 0:6. Divus vārtus izdevās atgūt (Maslovskis, Upītis) pēdējā spēles nogriežņa sākumā, taču mājinieki drīz vien pielika punktu mačam, gūstot arī septītos vārtus - 2:7.

Tas bija pirmais rīdzinieku zaudējums pēc septiņu uzvaru sērijas, kamēr "Almaz" izcīnīja pirmo panākumu pēc četru zaudējumu sērijas.

Rīdzinieki gan neatgriezīsies mājās, bet ar slimībām mēģinās tikt galā ceļā uz Sanktpēterburgu, kur divreiz jātiekas ar vietējo "SKA-1946" vienību. Pēc tam atliks vien četras mājas spēles līdz regulārā turnīra noslēgumam.

     [+] [-]

, 2013-02-26 19:00, pirms 11 gadiem
Ar saindēšanos ar ēdienu nav joka lieta. Nesen izbaudīju. Nelietojams biju divas dienas, un vēl tikpat vajag, lai ķermenis atkoptos. Un viss dēļ vienas maltītes. Tas protams arī atkarīgs, kāda daudzumā esi tos "stafilakokus" ierijis.

  -3 [+] [-]

, 2013-02-26 19:37, pirms 11 gadiem
Nevajadzētu pieļaut šitādus krasus rezultātus, ja drīz jau tuvojas play-off, ja atceramies 11/12 sezonas play-ofu, ka 5-6 vai vārtus sabāza cik tur minūtēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 20:07, pirms 11 gadiem
MigelsElo rakstīja: Nevajadzētu pieļaut šitādus krasus rezultātus, ja drīz jau tuvojas play-off, ja atceramies 11/12 sezonas play-ofu, ka 5-6 vai vārtus sabāza cik tur minūtēs
ok, mūsējie tevi dzirdēja un tā vairs nedarīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-26 23:08, pirms 11 gadiem
Neko viņi nav nodrošinājuši, balansē uz play-off robežas. Tikai divas komandas ir nodrošinājušas vietu plovos, Rīgai vēl smagi jācīnās.Pēc Dienas ziņām, komanda slimo ar gripu.
Gripas vīrusa skartā HK Rīga komanda Čerepovecā...
Tabula
Молодежная хоккейная лига - Турнирная таблица :