Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgai" jau septītā uzvara pēc kārtas

Jānis Pārums

"Rīgai" jau septītā uzvara pēc kārtas
"Rīgas" hokejisti

Šodien Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) čempionātā septīto panākumu pēc kārtas izcīnīja Leonīda Tambijeva vadītā komanda "Rīga", kas izbraukumā ar 2:1 pieveica Čerepovecas "Almaz".

Iepriekšējo spēli rīdzinieki aizvadīja pirms nedēļas, taču tas šodien netraucēja turpināt uzvaru sēriju. Pirmā trešdaļa tika noslēgta ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrā perioda sestajā minūtē mūsējiem izdevās izmantot vairākumu un spēles rezultātu atklāja Juris Upītis – 1:0. Lai gan vēlāk "Rīga" divreiz spēlēja mazākumā, taču minimālo pārsvaru spēja nosargāt. Tomēr trešā perioda sākumā vēl vienu mazākumu neizdevās izturēt un mājinieki panāca izlīdzinājumu. Uzvaras vārtus rīdziniekiem nepilnas sešas minūtes pirms spēles beigām guva Georgs Golovkovs – 2:1. Pēdējā minūtē "Almaz" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr "Rīga" panākumu nosargāja.

Rīdziniekiem tā bija septītā uzvara pēc kārtas. Zaudējuma rūgtumu rīdzinieki nav izjutuši tieši mēnesi. Rīt "Almaz" un "Rīga" tiksies vēlreiz. Līdz regulārā čempionāta beigām atlikušas septiņas spēles.

Šobrīd "Rīga" Rietumu konferencē ar 95 punktiem ieņem stabilu astoto vietu, apsteidzot "Loko" par 10 punktiem, tiesa, "Loko" aizvadījusi par vienu spēli mazāk. Jāpiebilst, ka "Rīgas" šodienas un rītdienas pretiniece "Almaz" Rietumos ir augstajā trešajā vietā.



MHL regulārais čempionāts

Almaz – Rīga 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Vārti: 25:45 0:1 Upītis (Zvirbulis, Jeļisejevs, vair.), 42:42 1:1 Vovčenko (Viharevs, Saharusovs, vair.), 54:08 1:2 Golovkovs (Kurmis, Begovs).
Vārtsargi: Artemjevs - Gudļevskis

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 14:29, pirms 11 gadiem
malači. Prieks, ka uzvarēja. Ceru, ka arī nākamās spēles uzvarēs.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-25 14:37, pirms 11 gadiem
esmu lasijis ka MHL A grupa sogad nebus isslegsanas speles,varbut kads vairak zina par so lietu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-25 14:55, pirms 11 gadiem
Play off būs, bet play out nebūs... respektīvi neviens neizkrītīs no A grupas. Tā laikam bija.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 15:06, pirms 11 gadiem
taa nevar buut. mhl.khl.ru - reglamentaa tacu ir - taatad jabuut play-out
kanvit rakstīja: esmu lasijis ka MHL A grupa sogad nebus isslegsanas speles,varbut kads vairak zina par so lietu?

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 15:06, pirms 11 gadiem
Almaz par treneri strādā Andrejs Maticins-Rīgas Dinamo un Latvijas izlases aizsargs,nesen viņam bija 50 gadu jubileja.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 15:43, pirms 11 gadiem
Paldies par atsaucibu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 16:14, pirms 11 gadiem
Ļoņas ap..irsēji, vai draņķīga trenera vadībā komanda uzvarētu7 spēles pēc kārtas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 17:56, pirms 11 gadiem
Ja kāds vēl nav pamanījis, tad ir izveidojusies interesanta situācija - liela daļa no Latvijas izlases 90to un 2000 gadu vidus labākajiem spēlētājiem savas treneru karjeras ir sākuši ar junioriem un jauniešiem - Znaroks, Maticins, Beļavskis, Tambijevs utt. - Viņi nevis sit pie krūts un bļauj - es varu - bet dara un sāk to no pašas apakšas (nu ne gluži no pašas apakšas - bet no jauniešu komandām)! Un tagad jau citam vairāk, citam mazāk tomēr sāk parādīties rezultāti - un nav vairs tālu tas laiks, kad viņi vadīs pieaugušo komandas un sekmīgi vadīs, jo būs tā teikt izgājuši labu skolu ar jauniešiem un junioriem!
Kas attiecas uz dažiem ambicioziem treneriem (AĀ) - tad viņam es ieteiktu iet un pamācīties papriekšu patrenēt jauniešus un tad tikai ja kvalifikācija un rezultāti atļauj - rauties pie pieaugušajiem un bārstīt visādas gudrības!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-25 20:12, pirms 11 gadiem
geografs rakstīja: Ja kāds vēl nav pamanījis, tad ir izveidojusies interesanta situācija - liela daļa no Latvijas izlases 90to un 2000 gadu vidus labākajiem spēlētājiem savas treneru karjeras ir sākuši ar junioriem un jauniešiem - Znaroks, Maticins, Beļavskis, Tambijevs utt. - Viņi nevis sit pie krūts un bļauj - es varu - bet dara un sāk to no pašas apakšas (nu ne gluži no pašas apakšas - bet no jauniešu komandām)! Un tagad jau citam vairāk, citam mazāk tomēr sāk parādīties rezultāti - un nav vairs tālu tas laiks, kad viņi vadīs pieaugušo komandas un sekmīgi vadīs, jo būs tā teikt izgājuši labu skolu ar jauniešiem un junioriem!
Kas attiecas uz dažiem ambicioziem treneriem (AĀ) - tad viņam es ieteiktu iet un pamācīties papriekšu patrenēt jauniešus un tad tikai ja kvalifikācija un rezultāti atļauj - rauties pie pieaugušajiem un bārstīt visādas gudrības!
Abols vareja pastradat LM par gelveno paris gadus, nebutu slikti tur nomainit to Voroninu, kurs skiet jau tur ir aizsedejies. Domaju Abols ka vietejais spetu neilga laika izveidot labu komandu, tomer sie 5 gadi KHL varetu but laba pieredze.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja