Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" ielaiž desmit vārtus un cieš sakāvi izbraukumā

Rolands Eliņš

HK "Rīga" ielaiž desmit vārtus un cieš sakāvi izbraukumā
"Rīgas" vārtsargs Jānis Voris.
www.hkr.lv

Rīgas „Dinamo” sistēmas jauniešu komanda „Rīga” Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izbraukuma mačā pret „Krasnaya Armiya” ar 3:10 cieta pamatīgu zaudējumu.

„Rīga” mačā pret vienu no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām „Krasnaya Armiya”, kas vietu izslēgšanas spēlēs jau nodrošinājusi un ieņem piekto vietu konferencē, nokļuva iedzinējos spēles astotajā minūtē. Jau līdz 11. minūtei „Krasnaya Armiya” bija panākusi 3:0, taču perioda pašā izskaņā „Rīgai” vārtus guva Deniss Fjodorovs.

Otrajā periodā netika gūti nevieni vārti, lai gan mājinieki turpināja dominēt izdarīto metienu ziņā. Jānis Voris „Rīgas” vārtos pirmajos divos periods bija pieredzējis 35 metienus pa saviem vārtiem.

Taču trešajā periodā „Krasnaya Armiya” izdevās ātri uzlauzt Vora cietoksni ar diviem precīziem metieniem pirmajās trīs minūtēs, un Vora vietā vārtos stājās Niklāvs Rauza. Mārtiņš Šusters palīdzēja „Rīgai” samazināt starpību līdz 2:5, taču mača izskaņā „Krasnaya Armiya” rīdziniekus nepažēloja un iemeta vēl piecas ripas Rauzas vārtos, beigās uzvarot ar 10:3. „Rīgas” rindās trešos vārtus guva Antons Siņegubovs, paveicot to pusotru minūti pirms mača beigām.

HK „Rīga”, kas jau krietnu laiku reālistiski nepretendē uz vietu MHL izslēgšanas spēlēs, sezonas izskaņā piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas un šodien aizvadīja savu priekšpēdējo spēli izbraukumā šosezon. Rīt būs vēlreiz jātiekas ar „Krasnaya Armiya”, bet pēc tam sezonai tiks pielikts punkts ar četrām spēlēm savā laukumā.

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...