Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgai" minimāls zaudējums Podoļskā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Rīgai" minimāls zaudējums Podoļskā
"Rīgas" labā vienīgos vārtus guva Kārlis Ozoliņš
Foto: dinamoriga.eu

Kārtējo spēli Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) regulārajā čempionātā aizvadījusi HK "Rīga" vienība, kas izbraukumā tikās ar Podoļskas "Russkie Vityazi". Rīdzinieku labā vienīgos vārtus guva Kārlis Ozoliņš, bet komanda zaudēja ar rezultātu 1:2.

Iepriekšējās divas savstarpējās spēles abas komandas aizvadīja Ziemassvētku laikā Rīgā, kad uzvaras dalīja uz pusēm. Pirmajā mačā, kurš ieilga izsista aizsargstikla dēļ, "Russkie Vityazi" uzveica rīdziniekus ar 6:3, bet dienu vēlāk mājiniekiem izdevās nospēlēt daudz pārliecinošāk un svinēt panākumu ar 4:2.

Trešo abu komandu tikšanos vairākumā varēja sākt "Rīga", jo jau septītajā sekundē divas minūtes nopelnīja Artjoms Perminovs. Skaitliskais vairākums nenesa vārtu guvumu, bet ļāva rīdziniekiem iegūt iniciatīvu. Tā tika zaudēta 15. minūtē, kad īsā laikā pa divām soda minūtēm saņēma vārtsargs Rihards Cimermanis un aizsargs Patriks Škuratovs, atstājot savu komandu lielajā skaitliskajā mazākumā. Mājinieki šo iespēju izmantot nespēja, kas pirmajam periodam lika noslēgties ar rezultātu 0:0.

Otrajā periodā rīdzinieki tomēr nespēja savus vārtus noturēt neskartus. Pēc skaitliskā vairākuma nerealizēšanas 11. minūtē rezultātu prata atklāt Artjoms Osipovs. "Rīgai" bija iespējas panākt izlīdzinājumu, bet tās palika nerealizētas. Tā vietā Jevgēņijs Poltoraks panāca 2:0 "Russkie Vityazi" labā. Cerību par vismaz rezultāta izlīdzināšanu trešā perioda vidū viesiem deva Kārlis Ozoliņš, samazinot rezultāta starpību. "Rīga" sāka izdarīt nopietnu spiedienu uz pretinieku vārtiem, bet vārtus gūt vairs nespēja, piekāpjoties pretiniekam ar rezultātu 1:2.

Sestdien, plkst. 11:00 abas komandas tiksies atkārtoti, rīdziniekiem cenšoties otro reizi šajā sezonā izlīdzināt uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci pret Podoļskas vienību.

MHL, 24.janvāris

"Russkie Vityazi" - HK "Rīga" 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

Vārti: 30:54 Osipovs (Poltoraks) 1:0, 38:45 Poltoraks (Osipovs, Glotovs) 2:0, 50:02 Ozoliņš (Kurmis, Augstkalns) 2:1
Metieni: 30-42
Vārtsargi: Jevgēņijs Ivančiks - Nils Grīnfogels

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 17:12, pirms 10 gadiem
Neparocīgā Vitjaz sistēma.

     [+] [-]

, 2014-01-24 20:30, pirms 10 gadiem
Protokola rakstits, ka Cimmis bija vārtos....