Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgai" minimāls zaudējums pret Beļavska trenēto "Dinamo-Shinnik"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Rīgai" minimāls zaudējums pret Beļavska trenēto "Dinamo-Shinnik"
Artūrs Ševčenko cīņā ar pretinieku
Foto: dinamoriga.eu

Zaudējumu Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) spēlē piedzīvojusi HK "Rīga" vienība, kas savā laukumā uzņēma Aleksandra Beļavska trenēto Bobrujskas "Dinamo-Shinnik" komandu. Pēc sestdien izcīnītās uzvaras ar 1:0 rīdzinieki atzina viesu pārākumu ar 0:1, pārtraucot trīs uzvaru sēriju.

Pirmajā rīdzinieku tikšanās reizē ar Aleksandra Beļavska padotajiem viesi no Rīgas izcīnīja divas pārliecinošas uzvaras ar rezultātiem 4:1 un 3:0. Sestdien abas komandas tikās trešo reizi, kad, pateicoties Andra Siksnas vārtu guvumam, "Rīga" guva uzvaru pār vienu no rietumu konferences vājākajām komandām ar rezultātu 1:0.

"Dinamo-Shinnik" hokejisti bija gatavi beidzot gūt revanšu par trīs piedzīvotajiem zaudējumiem. Spēles ievads gan neizvērtās pārāk labs, jo jau trešajā minūtē viesi palika mazākumā. Rīdzinieki vairākuma iespēju neizmantoja, vēl minūti vēlāk četru minūšu sodu nopelnot Marīsam Gelažim. Mājinieku aizsardzība bija līmenī, kas ļāva noturēt nemainīgu rezultātu. Pirmais periods tā arī noslēdzās ar rezultātu 0:0.

Neskatoties uz vairākām iespējām spēlēt vairākumā, mājiniekiem neizdevās mainīt mača rezultātu arī otrajā periodā. Trešā perioda sākumā uz noraidīto soliņa sēdās Rodrigo Ābols. Nepagāja pat minūte, kad rezultātu atklāja Fjodors Kačans, izvirzot vadībā "Dinamo-Shinnik". Rīdziniekiem bija iespējas atspēlēties, bet tās palika neizmantotas, viesiem gūstot uzvaru ar rezultātu 1:0.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Mihails Karnauhovs, bet "Rīga" rindās tādu godu izpelnījās Ruslans Ignatovičs.

MHL, 19.janvāris

HK "Rīga" - "Dinamo-Shinnik" 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Vārti: 42:54 Kačans (Baturjevičs) 0:1
Vārtsargi: Rihards Cimermanis - Mihails Karnauhovs

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт