Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Uzbrucējiem pietrūkst meistarības, par pašatdevi pretenziju nav"

Jānis Pārums

Tambijevs: "Uzbrucējiem pietrūkst meistarības, par pašatdevi pretenziju nav"
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc diviem pārliecinošiem zaudējumiem Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pret Mitišču "Atlanty", savas komandas sniegumu komentēja "Rīga" galvenais treneris Leonīds Tambijevs.

"Spēlētāji centās. Par pašatdevi man pretenziju nav, taču šobrīd ir liela atšķirība meistarībā, pieredzē. Tas, protams, parādās konkrētos spēles brīžos. Mums ir vārtu gūšanas momenti, bet uzbrucējiem nepietiek meistarības. "Atlanty" komandai savukārt ir meistarīga vārtu gūšanas iespēju realizācija," atzina Tambijevs.

"Rezultāts varēja būt arī mazāks, taču tikpat labi arī lielāks," norādīja treneris. "Taču vēlreiz saku – ir acīmredzams, ka meistarības līmeņi atšķiras. Caur šādām spēlēm pieredze tiek gūta."

Jautāts, kā Tambijevs uzņēmis to, ka "play off" pirmajā kārtā atkal būs jāspēlē ar "Atlanty", treneris atbildēja: "Mēs jau pretiniekus neizvēlamies. Regulārā čempionāta beigās vēl cīnījāmies par tikšanu izslēgšanas spēlēs un tā nu sanāca, ka "play off" pretī nāca "Atlanty"".

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб «Атлант» (Московская область)

  +1 [+] [-]

, 2013-03-14 10:16, pirms 11 gadiem
vispār jau 2 spēlēs ielaižot 14 vārtus - jājautā arī par aizsardzību un vārtsargu....
Jo sevišķi, ja:

aizvakar metienu attiecība 30:16 un Gudļevskim atvairīto metienu procents 78,6% (!) Молодежная хоккейная лига - Протокол игры

vakar metienu attiecība 25:13 un Gudļevskim atvairīto metienu procents 72% (!!!!) Молодежная хоккейная лига - Протокол игры

P.S. protams, šie cipari izskatās stipri aizdomīgi - taču tomēr...

  +5 [+] [-]

, 2013-03-14 10:17, pirms 11 gadiem
Nedomāju, ka ar šādu sastāvu varētu vinnēt jebkuru no 3-4 nonferences labākajām komāndā P-0ff...

  +4 [+] [-]

, 2013-03-14 10:20, pirms 11 gadiem
Jā, un treneris nepieredzējis.

  +4 [+] [-]

, 2013-03-14 10:26, pirms 11 gadiem
nelabais6 rakstīja: Jā, un treneris nepieredzējis.
Ja runā par treneriem, tad Mitišču Atlantiem galvenais treneris ir 5 gadus jaunāks par Tambijevu un ar mazāku pieredzi kā Tambiks: Eliteprospects.com - Vladimir Chebaturkin .

  +5 [+] [-]

, 2013-03-14 11:56, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Ja runā par treneriem, tad Mitišču Atlantiem galvenais treneris ir 5 gadus jaunāks par Tambijevu un ar mazāku pieredzi kā Tambiks: Eliteprospects.com - Vladimir Chebaturkin .
Bet ne jau kurs katrs ari var klut par labu treneri. No malas verojot dazi tambijeva lemumi ipasi u20 sakara likas stipri saubigi.
Un vins visu laiku runa par meistaribas trukumu, kurs treneris vel ta saka par saviem speletajiem . Viniem jau laikam galvas ir ieborets, ka vini ir nekam nederigi mes*i. Un tad gaida kaut kadus brinumus no puikam.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-14 12:09, pirms 11 gadiem
aizsargi vainīgi, Gudļevskis vainīgs, Tambijevs vainīgs, kurš vēl?
Salīdzinat abu komandu sastāvus, tur viss ir pateikts!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-03-14 12:46, pirms 11 gadiem
seja12387 rakstīja: aizsargi vainīgi, Gudļevskis vainīgs, Tambijevs vainīgs, kurš vēl?
Salīdzinat abu komandu sastāvus, tur viss ir pateikts!!!
pag, pag - pret Atlantiem nespēlēja līgas lūzeri a ļa Junotj vai Patrioti, bet gan komanda, kas iekļuvusi play-offos...

  +2 [+] [-]

, 2013-03-14 12:53, pirms 11 gadiem
Bet varbūt meistarības pietrūkst trenerim nevis spēlētājiem. Vēl spilgtā atmiņā iepriekšējās sezonas play off trešā trešdaļa.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-14 13:20, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: vispar,par tiem"meistaribas trukumiem" pedejo gadu laika,sak izversties vesela demagogiju parade,ar visuvarena zurnaliugas Pu4es prieksvadibu! Bukarta principiala neiesaistisana galvenajas lomas,jau ir viens pamatigs pieradijums trulumam un debilismas kompetento personazu bezsmadzeniainajas galvas!
starp citu, Tvs Robčiks spēlēja tajā spēlē pret Atlantiem pirms gada, kad tika piedzīvots tas kaunpilnais zaudējums Piņķos.
Vēl brūķēja lielu muti par to "smirdīgo viesnīcu Mitiščos" - beigās iznāca, ka pats Bukarts nesmuki aptaisījās... (tēlaini runājot)

     [+] [-]

, 2013-03-14 13:27, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: vispar,cik atminia nepievilj,vel NEKAD lidz sim nebija tads kazuss no treneru "principialitates" un spitibas,ka 4alis,kurs PROT GUT VARTUS,izradas nelietderigs komandai! kada hrena pec,vispar tadi Pekas un Nolani paradas Latvijas hokeja? kas vinius seit iefiltre tendenciozi,ar merki pielidzinat speles stilus klat Danijam un Francijam? ja,tiesi STILUS,nevis LIMENIUS,jo limenia zinia mes esam galvastiesu paraki,bet stilu pielidzinasana norok visu meistaribas potencialu!
ja runā par Robčiku Bukartu - tad lieki esi viņu izcēlis.

Bet ja runā par Peku un Nolanu, tad ir pilnīgi stulbi abus viņus likt vienā maisā - pārāk jau atškirīgi tie spēlētāji.

Un par tiem Taviem līmeņiem - interesants komentārs bija no Kazahstānā spēlējošā Artūra Ozoliņa, kad viņam tika uzprasīts, kur spēcīgāks hokejs: Kazahstānas līgā vai Zviedrijas 1. divīzijā?

Šamais atbildēja, ka Kazahstānā (kur spēlē tieši Tevis proponēto "padomju" hokeja stilu), spēlētāji ir meistarīgāki kā Zviedrijas 1. divīzijā - taču savstarpējajā spēlē uzvarētu Zviedrijas 1. divīzijas komanda, jo Zviedrijā spēlē modernāku hokeju (tādu kā Tevis minētajās Dānijā un Francijā )

  +3 [+] [-]

, 2013-03-14 13:43, pirms 11 gadiem
seja12387 rakstīja: aizsargi vainīgi, Gudļevskis vainīgs, Tambijevs vainīgs, kurš vēl?
Salīdzinat abu komandu sastāvus, tur viss ir pateikts!!!
protams Tambijevs,kurš izveidojis aizsardzības līmeni ar 1.75 augumiem,kurš pamanījās izlidot no A grupas u 20,kurš liekas apzināti dara visu,lai latvijas hokejā paliktu tikai spēlētāji sēdoša takša lielumā,vai,kas ir talantīgākie,tad atsakās spēlēt viņa vadībā-nu nedrīkst būt āzis par dārznieku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-14 14:11, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: Abrag,tu pats vispar esi uz slidam stavejis? jeb pieturies pie logikas,ka nav jabut par vistu,lai omletes bauditu?
uz slidām esmu stāvējis - šad tad mēdzu paslidot. Bet ne jau no tām slidām tā saprašana vairojas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-14 15:13, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: tu neesi Pintas radugabals kads,virs 2 metri auguma,noteikti?
nav jābūt pintas radagabalam,lai saprastu elementāras lietas un to,ka no HK Rīgas pēdējo gadu laikā ir viens pienesums-Indrašis-tad,kam vajadzīgs tads treneris un tada komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-15 11:23, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: galigi greizi ir salidzinat Kazahstanas un Zviedrijas ligas! nezinu,ko tas Arturs tur doma un runa,ta4u Kazahstana nespele nekadu "padomju stila" hokeju! vispar tas ir sava veida padomju stils,bet ne tads,ka CSKA vai ari vecais labais DR tas drizak atgadina vienu citu padomju klubu,proti 80.to gadu 4eliabinskas Traktoru,kad tani speleja Matuskins,ja tadu atceries,kurs pecak mistiska veida kliuva par Baltkrievu! ta komanda,gluzi ka musdienu Kazahstanas izlase,savu speles manieri bazeja nevis uz pasu speles veidosanu,bet gan uz traucesanu spelet pretiniekam savukart DR un velak ari Latvijas izlases tradicijas VIENMER bija SAVAS speles veidosana,KONSTRUKTIVS,nevis destruktivs hokejs! lioti ceru,ka tads ari paliks!
kāpec galīgi greizi? A.Ozoliņš ir gana daudz spēlēs gan Zviedrijas 1. divīzijā, gan arī kazahstānas čempī - domāju, viņam ir plašas iespējas salīdzināt.
A par to kā kurā līgā spēlē - ne Tev spriest, jo Tu neesi redzējis ne Zveidrijas 1. divīzijas spēles ne arī Kazashtānas čempionāta spēles.
Barisam un Kazahstāns izlasei ir visai maz sakara ar to hokeju, ko spēlē Kazahstānas čempī.