Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" un Cimmermanis atstāj sausā divīzijas līderus

Rolands Eliņš

HK "Rīga" un Cimmermanis atstāj sausā divīzijas līderus
Rihards Cimmermanis
Foto:Dinamoriga.eu

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) mačā pret savas divīzijas līdervienību „Loko” sauso uzvaru izcīnījusi HK "Rīga", kuras rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Linards Mazurs-Mago un Deivids Sarkanis, bet visus pretinieku metienus atvairīja Rihards Cimmermanis.

Vakardienas mačā pret Jaroslavļas „Loko” HK „Rīga” piedzīvoja zaudējumu ar 1:3, un agresīva hokeja neiztrūka arī šodienas mačā. Jau pirmajā periodā mača tiesnesis piecus spēlētājus aizsūtīja uz divām minūtēm pārdomāt dzīvi, bet otrajā periodā tika izdalīti veseli 10 divu minūšu noraidījumi, divi 2+2 noraidījumi un divi 10 minūšu disciplinārsodi. „Rīga” komandā to saņēma Rinalds Rosinskis.

Spēlē kopumā gan labāk klājās Piņķu hokeja halles saimniekiem, kuri 24 sekundes pirms pirmā perioda beigām izvirzījās vadībā, kad precīzs bija Linards Mazurs-Mago. Savukārt otrā perioda pašā sākumā ar vārtu guvumu atzīmējās Deivids Sarkanis, kurš vakar guva vienīgos vārtus Rīgas komandas sastāvā.

Trešajā periodā vārtu guvums reģistrēts netika, kas nozīmēja, ka sauso spēli „Rīga” vārtos aizvadījis Rihards Cimmermanis, kurš arī tika atzīts par labāko spēlētāju „Rīgas” uzvarā ar 2:0. Mača beigās vēlreiz nesavaldījās viesu hokejists Rušans Rafikovs, kurš tika sodīts ar 10 minūšu sodu.

MHL, 13. februāris

HK Rīga- Loko
Vārti: 19:36 Mazurs-Mago (Batņa) 1:0 21:39 Sarkanis (Augstkalns) 2:0
Soda minūtes: 28:40
Vārtsargi: Rihards Cimmermanis – Maksims Gļizins

Izmantotie resursi:
Хоккей. Чемпионат МХЛ. Регулярный чемпионат....

  +2 [+] [-]

, 2014-02-13 22:23, pirms 10 gadiem
Malači. Interesanta spēle bija...

     [+] [-]

, 2014-02-14 01:44, pirms 10 gadiem
ELLiņ! Viņš nav CiMMermanis, bet gan CiMermanis!