Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Batņas divi vārti "Rīgai" dod uzvaru Habarovskā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Batņas divi vārti "Rīgai" dod uzvaru Habarovskā
Oskars Batņa
Foto: dinamoriga.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā HK "Rīga" šodien izbraukumā pārspēja Habarovskas "Amurskie Tigry" vienību (2:1), izcīnot otro uzvaru jaunajā sezonā. Abus vārtus rīdzinieku labā guva uzbrucējs Oskars Batņa.

Jau mača pirmajā minūtē habarovskieši izmantoja skaitlisko vairākumu un guva vārtus. Pēc tam rīdzinieki centās atspēlēties un pirmajā periodā bija aktīvāki. Izlīdzinājumu panāca Oskars Batņa, kurš 11. minūtē meta precīzi (1:1). Arī otrajā periodā iniciatīva bija rīdzinieku rokās, tomēr pēdējā lielajā pārtraukumā nācās doties ar iepriekšējo rezultātu.

Trešā perioda sākumā rīdzinieki turpināja diktēt noteikumus. 46. minūtē mūsējiem izdevās izgājiens trijatā pret vienu, kā rezultātā jau minētais Batņa vienatnē izslidoja pret vārtsargu, gūstot savus un komandas otros vārtus (2:1). Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, līdz ar to Rīgas klubs svinēja uzvaru.

Tādējādi mūsu komanda čempionāta pirmajās četrās spēlēs izcīnījusi 7 punktus, kas Rietumu konferencē no divpadsmitās pozīcijas ļauj pacelties uz 3. vietu.

HK "Rīga" nākamā spēle būs savā laukumā, kur 14. septembrī pretī stāsies Voskresenskas "Khimik" vienība.

MHL regulārais čempionāts, 11. septembris

HK "Rīga" - "Amurskie Tigry" 2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Vārti: 0:54 Omeļaņenko (Zubs, vair.) 0:1, 10:54 Batņa 1:1, 45:08 Batņa (Rosinskis) 2:1
Metieni: 41:17
Vārtsargi: Balandins - Koņuhovs

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2013-09-11 13:27, pirms 11 gadiem
lieliski...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-11 17:30, pirms 11 gadiem
Nu, ko klusējat, vārtsargu nolicēji!? Bet ja atklāti, tad spriežot pēc spēles gaitas un metienu skaita, ārī šodien ar realizāciju tā pašvaki. Bet nu uzvara paliek uzvara!Lai veicas!