Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgai" minimāls zaudējums pret līgas līderiem

Jānis Celmiņš

"Rīgai" minimāls zaudējums pret līgas līderiem
Foto: Romualds Vambuts

HK „Rīga” šodien Piņķos, „Inbox.lv” ledus hallē kārtējā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas spēlē ar 0:1 piekāpās līgas līdervienībai Čerepovecas „Almaz”. Vienīgie vārti tika gūti jau pirmajā periodā.

Pirms spēles ar līgas līdervienību Čerepvecas „Almaz” komandu rīdzinieki bija svinējuši trīs uzvaras pēc kārtas. Mūsējo šodienas pretinieki tikmēr Rīgā lūkoja svinēt jau sesto uzvaru pēc kārtas un kā vēlāk izrādījās to arī izdarīja.

Vienīgie vārti šajā mačā tika gūti jau mača 17. minūtē, kad viesu rindās ar precīzu metienu izcēlās Pāvels Bučnevičs. Pēc lieliskas izspēles viņš raidīja ripu vārtos un kā vēlāk izrādījās tā bija pirmā un pēdējā reize, kad kapitulēja Jānis Auziņš. Arī mača turpinājumā viesiem bija pārsvars, taču Auziņš šovakar darbojās lieliski. Mača gaitā skarbi pret rīdziniekiem bija tiesneši, visa mača garumā mājiniekiem piešķirot 43 soda minūtes (20 minūtes).

Ziemeļrietumu divīzijas turnīra tabulā ieņem sesto vietu. 35 spēlēs svinēti 15 panākumi, kas summā „Rīgai” dod 45 punktus. „Almaz” tikmēr ir pārliecinoša divīzijas līdere – 35 spēlēs 26 uzvaras un 76 punkti.

Jau rīt abas komandas tiksies atkārtoti.

 +13 [+] [-]

, 2011-12-07 17:37, pirms 12 gadiem
Vairākuma izspēle - nekāda. Saspēle lēna, katrs spēlētājs kurš pieskarās ripai, grip to pieturēt, padriblēt, ilgi skatās apkārt, meklējot partneri. Spēlētāji bez ripas statiski, nemeklē piespēles un metiena zonu. Spēlētāji ir aiz vārtiem, gar bortiem, pie zilās līnijas, bet vārtu priekšā nav neviena! Mest pa vārtiem baidās vai arī neprot.
Kopumā, spēle bez vārtiem. Kkur gar bortiem, aiz vārtiem ar muguru pret vārtiem. Ja arī ripa nonāk vārtu priekšā nav asa, precīza metiena. Tikai tāda kustība, kā ar slotu slaucītu. Vai arī spēlētājs paceļ galvu, paskatās kur vārtsargs, pretspēlētājs, tad mēģina ripu apstrādāt. Moments zudis.
Lielākā daļa piespēļu neprecīzas, kkur uz partnera pusi.
Sisties, bakstīties varam, bet īstas, akcentētas spēka spēles nav.
Aizsardzībā ļoti daudz pozicionālo kļūdu.
Šis treneru korpuss ar sūdainu mietu jādzen prom.

  +5 [+] [-]

, 2011-12-07 17:46, pirms 12 gadiem
"Korpuss" patiešām deģenerējas.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-07 18:35, pirms 12 gadiem
labi ka vēl pundurzaķi tādu rezultātu izvilka

  +4 [+] [-]

, 2011-12-07 19:15, pirms 12 gadiem
ļoņa esi vecis-atkāpies

  +1 [+] [-]

, 2011-12-07 19:24, pirms 12 gadiem
pinta rakstīja: labi ka vēl pundurzaķi tādu rezultātu izvilka
Toties Kurmis kā nospēlējaJā un atkal Kurmis aizmūk no visiem,viņš ir ļoti ātrs. Redzējāt kā Kurmis gandrīz uzmeta pa vārtiem.(Nekā personīga pret Kurmi,bet uzjautrina Rīmenis kā komentētājs )