Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" nenotur pārsvaru un vēlreiz piekāpjas "Loko"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

HK "Rīga" nenotur pārsvaru un vēlreiz piekāpjas "Loko"
HK "Rīga"
Foto: dinamoriga.eu

Otro savstarpējo spēli Krievijas Jaunatness hokeja līgā (MHL) pret Rietumu konferences līdervienību Jaroslavļas "Loko" aizvadījusi HK "Rīga" komanda. Līdzīgi kā pirmajā spēlē "Loko" hokejisti savā laukumā bija pārāki ar rezultātu 2:1. Vienīgos vārtus rīdzinieku labā guva Artūrs Kuzmenkovs.

Dienu iepriekš abas komandas aizvadīja pirmo savstarpējo spēli, kurā pēc līdzīgas spēkošanās uzvaru guva "Loko" hokejisti ar rezultātu 2:1, tādējādi pārtraucot rīdzinieku sešu uzvaru sēriju.

Jau pašā otrās savstarpējās spēles ievadā pie iespējas spēlēt vairākumā tika HK "Rīga" hokejisti. Viesiem vajadzēja minūti, lai atklātu mača rezultātu, kad precīzu metienu izdarīja Artūrs Kuzmenkovs. Nepilnas trīs minūtes vēlāk rīdzinieki vēlreiz tika pie iespējas spēlēt vairākumā, bet šoreiz vārti gūti netika. Devītās minūtes izskaņā sekoja Jāņa Jaka noraidījums, kas deva iespēju "Loko". Mājinieki nespēja ieņemt Riharda Cimermaņa sargāto cietoksni, rezultātam paliekot nemainīgam. Noraidījumiem bagāta spēle turpinājās, divreiz negatīvi izceļoties Edmundam Augstkalnam, bet vienreiz Ruslanam Ignatovičam. "Loko" neizmantoja savas izdevības, kas ļāva HK "Rīga" vienībai atrasties vadībā pēc pirmā perioda ar rezultātu 1:0.

Līdzvērtīga abu komandu spēkošanās turpinājās arī otrajā periodā. Līdz tā vidum abas komandas pa reizei bija tikušas pie iespējas spēlēt vairākumā, bet izmainīt rezultātu nespēja, rīdziniekiem saglabājot vadības grožus savās rokās. Otrā perioda 14. minūtē "Loko" komandas hokejistam Aleksandram Kulaginam beidzot izdevās uzlauzt arī HK "Rīga" vārtus, panākot izlīdzinājumu - 1:1. Perioda izskaņā Artūrs Kuzmenkovs sēdās uz noraidīto soliņa. "Loko" komanda pēdējā pus minūtē aktīvi centās izmantot vairākumu, ko šķietami arī paveica, pēdējā sekundē raidot ripu vārtos. Šajā situācijā visu izšķīra tiesneša lēmums pēc video atkārtojuma noskatīšanās. Lēmums pamatoti bija par labu rīdziniekiem, jo ripa šķērsoja vārtu līniju jau pēc laika beigām.

Pēc mazākuma izturēšanas trešā perioda ievadā HK "Rīga" komanda vēlreiz palika skaitliskajā mazākumā uz 42 sekundēm, kad arī "Loko" hokejists Andrejs Akamovs bija spiests sēsties uz noraidīto soliņa. Rezultāts nākošo divu minūšu laikā tā arī neizmainījās. Pavērsiens mača gaitā notika mazāk kā sešas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad pirmo reizi šajā spēlē "Loko" vadībā izvirzīja Maksims Makarovs. Pēdējo spēles minūti viesi aizvadīja sešu spēlētāju sastāvā, bet vārtus tā arī nespēja gūt, atkārtoti piekāpjoties "Loko" komandai ar rezultātu 1:2.

MHL, 4.novembris

"Loko" - HK "Rīga" 2:1 (0:1, 1:0, 0:1)
Vārti: 3:19 Kuzmenkovs 0:1, 33:23 Kulagins (Koledovs, Šubins) 1:1, 54:12 Makarovs (Ļebedevs) 2:1
Metieni: 19-20
Vārtsargi: Maksims Sidorovs - Rihards Cimermanis

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-04 17:42, pirms 11 gadiem
Arī labi

  +2 [+] [-]

, 2013-11-04 18:16, pirms 11 gadiem
starp citu, LOKO spēlēja bez saviem 5 līderiem, kuri šobrīd ir Krievijas U20 treniņnometnē: ФХР :: Состав +3 šobrīd ir Krievijas U18 izlases sastāvā Kanādā Russia - 2013 World Junior A Challenge - Roster .

     [+] [-]

, 2013-11-04 22:28, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: starp citu, LOKO spēlēja bez saviem 5 līderiem, kuri šobrīd ir Krievijas U20 treniņnometnē: ФХР :: Состав +3 šobrīd ir Krievijas U18 izlases sastāvā Kanādā Russia - 2013 Tournament - Roster .
un?

     [+] [-]

, 2013-11-04 22:43, pirms 11 gadiem
jurixxx rakstīja: un?
nu neko. HKR spēlēja stiprākajā sastāvā. Pat pastiprinātā.