Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Grafiks arī šosezon ir ļoti smags"

Jānis Celmiņš

Tambijevs: "Grafiks arī šosezon ir ļoti smags"
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

HK "Rīga" galvenais treneris pēc uzvaras pār Maskavas "MHK Spartak" Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) pirmajā sezonas spēlē vakar bija apmierināts ar komandas sniegumu uzbrukumā, kā arī atzina, ka ir individuālas kļūdas.

„MHK Spartak komanda – pērnā gada izslēgšanas spēļu fināliste. Komandā ir palikuši 12-13 spēlētāji, kuri piedalījās finālā pret Omsku – nopietns pretinieks. Kā komanda šodien nospēlējām labi. Izpildījām mūsu spēles plānu. Pat, kad bijām iedzinējos ar 1:3, mēs spējām parādīt savu spēli. Jā, bija, protams, arī kļūdas. Esmu priecīgs, ko šodien čaļi spēja parādīt uzbrukumā. Ir individuālas kļūdas – spēlētāji tās arī paši apzinās. Viens ir par to runāt, bet cita lieta to parādīt laukumā. Šis ir jauniešu hokejs, bez kļūdām neiztikt,” pēc vakar izcīnītās uzvaras teica Leonīds Tambijevs.

„Šogad, domāju, sezonai sagatavojušies esam labi. Nedaudz pamainījām gatavošanās plānu ar iepriekšējiem gadiem. Darba vēl ir daudz, lai mums izdotos viss, kā esam iecerējuši. Varu teikt, ka šodien spēle bija laba, rezultatīva. Prieks, ka puiši spēja atspēlēties. Cīņasspars mums komandā vienmēr ir labs.”

„Grafiks arī šosezon ir ļoti smags. Nākamā spēle Piņķos jau ceturtdien. Galvenais, komandu noskaņot cīnīties, jo fiziski izturēt viegli nebūs. Smagi būs jāstrādā katrā mačā – ja mēs ejam uz laikuma, mēs strādājam par simts procentiem.”

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-04 19:10, pirms 11 gadiem
Tambik, un ko stāstīsi par šo: Rietumu frontē ne bez pārmaiņām ? Komentāri nesekos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-04 20:11, pirms 11 gadiem
Tas Tambiks katru sezonu vaid, ka sūdīgi - tad grafiks nav labs, tad trūkst komandā vecāku spēlētāju, tad meistarības izrādās audzēkņiem par maz, tad komandā pārāk daudz debitantu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-09-04 21:07, pirms 11 gadiem
archy0 rakstīja: Tas Tambiks katru sezonu vaid, ka sūdīgi - tad grafiks nav labs, tad trūkst komandā vecāku spēlētāju, tad meistarības izrādās audzēkņiem par maz, tad komandā pārāk daudz debitantu.
za to tam tambikam ir viens varotčiks, kas NHL nodraftets 21 gada vecumā (kad visi smējās, ka no Gudļevska-MHL stāra nekāds drafts nebūs) un Indrašis pirmajā un Upītis tagad otrajā RD maiņā... arī visi CHL braucēji neviens tur nav pazudis pēc kāda gada ar Tambiku.

Pagājušogad Tambika Poreju ar slavēja, redzēs kā būs šogad, bet līgumu RD ar viņu jau parakstīja- kā ar overageri, kas neder KHL junioru nolikumam.

     [+] [-]

, 2013-09-04 22:33, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: za to tam tambikam ir viens varotčiks, kas NHL nodraftets 21 gada vecumā (kad visi smējās, ka no Gudļevska-MHL stāra nekāds drafts nebūs) un Indrašis pirmajā un Upītis tagad otrajā RD maiņā... arī visi CHL braucēji neviens tur nav pazudis pēc kāda gada ar Tambiku.

Pagājušogad Tambika Poreju ar slavēja, redzēs kā būs šogad, bet līgumu RD ar viņu jau parakstīja- kā ar overageri, kas neder KHL junioru nolikumam.
Tikai diezin vai šie argumenti ir par labu Tambikam, jo labs darba materiāls, kā redzams viņam ir, bet vienalga viņš vaimanā. Kā arī viens otrs varbūt nosmīkņās - cik tur Tambijeva nopelns, ka Gudļevskis tagad NHL treniņnometnē ;P ...

     [+] [-]

, 2013-09-04 23:30, pirms 11 gadiem
archy0 rakstīja: Kā arī viens otrs varbūt nosmīkņās - cik tur Tambijeva nopelns, ka Gudļevskis tagad NHL treniņnometnē ;P ...
Gudļevskis nenoliedzami pats cītīgi strādāja, bet ja jau visi tādi labie, tad mož vispār treneris nav vajadzīgs??

Tambiks Golovkovu izvilka no Liepājas jaunatnes, kur viņš bija vienaudžu Homjakova un Maslovska ēnā un tagad Golovkovs ir QMJHL...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-05 13:07, pirms 11 gadiem
fanotājs a rakstīja: Neviss izvilka Golovkovu no Liepājas, bet Golovkovs un Maslovskis paši pameta Liepāju brīdī, kad uzzināja , ka viņu treneris turpmāk nebūs Aleksandrs Cicurskis.
es te runaju par U18 izlasi... Pirmkart jau.