Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" rindās uz Minsku dosies arī Cimermanis, Siksna un Siksnis

Jānis Celmiņš

HK "Rīga" rindās uz Minsku dosies arī Cimermanis, Siksna un Siksnis
Andris Siksnis
Foto: HK Rīga ofic. profils facebook.com

HK „Rīga” jau piektdien dosies uz Minsku, kur aizvadīs kārtējās divas Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) spēles, divu dienu laikā divas reizes tiekoties ar Minskas „Junostj”. Diemžēl komanda izbraukumā nevarēs doties savā labākajā sastāvā, šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja rīdzinieku galvenais treneris Leonīds Tambijevs.

HK "Rīga" hokejisti pirmdien "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos ar 2:1 uzvarēja Austrijas komandu Zalcburgas "Red Bull", Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē svinot jau sesto uzvaru pēc kārtas. Šobrīd gan situācija komandā nav tā labākā, jo savainojumus guvuši uzreiz divi rīdzinieki.

Rūdolfs Krieviņš un Daniels Riekstiņš vakar „Dinamo/Juniors” rindās piedalījās Latvijas čempionāta mačā pret HK „Rīga/Prizma”, un diemžēl abiem šis mačs beidzās neveiksmīgi. Abi iedzīvojās plecu savainojumos un ar „Rīgu” uz Minsku kopā nedosies, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja Leonīds Tambijevs.

Tambijevam vakar bijusi saruna ar Rīgas „Dinamo” galveno treneri Arti Ābolu, un abi nolēmuši, ka jauniešu komandai palīgā dosies trīs hokejisti, kuri pēdējā laikā vairāk ir kopā lielo komandu, taču pie nopietnas spēļu prakses netiek. Vārtsargs Rihards Cimermanis, aizsargs Edgars Siksna, kā arī uzbrucējs Andris Siksnis rīt pēc ilgāka pārtraukuma pievienosies „Rīgai” un kopā ar komandu dosies uz Minsku.

Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda deviņās līdzšinējās regulārā čempionāta spēlēs ir guvusi septiņas uzvaras, iekrājot 21 punktu, kas komandai šobrīd Rietumu konferences turnīra tabulā dod trešo vietu.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-03 16:35, pirms 11 gadiem
Čaļi tikai naktī atlidos no garā Tālo austrumu izbraukuma un jau pa dienu busā uz Minsku. Drusku būs, ko turēt.

     [+] [-]

, 2013-10-03 20:32, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Čaļi tikai naktī atlidos no garā Tālo austrumu izbraukuma un jau pa dienu busā uz Minsku. Drusku būs, ko turēt.
Ieraus šņabīti un viss būs ok, lielās ekskursijas iespaidi gan jau ar dzīs uz priekšu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-04 00:14, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Ieraus šņabīti un viss būs ok, lielās ekskursijas iespaidi gan jau ar dzīs uz priekšu.
Kādi iespaidi tevi var dzīt uz priekšu, ja kā ekskursants esi aizkratījies līdz Habarovskai? Un tik pat gudrs ne sekundi neuzspēlējot atvelcies atpakaļ?
Tur jau noteikti raudāt gribas.