Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam vārti un vieta Memoriālā kausa finālā

Krišs Upenieks

Dzierkalam vārti un vieta Memoriālā kausa finālā
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Latvijas hokejista Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Ruānas-Norandas ''Huskies'' šonakt ar 3:1 pieveica ''Rebels'' hokejistus un ar to pietika, lai komanda nodrošinātu sev vietu Memoriālā kausa finālā.

''Huskies'' jau spēles pirmajā periodā ielika labus pamatus uzvarai spēlei. Perioda vidū 77 sekunžu laikā Ruānas-Norandas klubs guva divus vārtus. No sākuma vairākumā izcēlās Frensiss Perons, bet vienādos sastāvos precīzs metiens latvietim Mārtiņam Dzierkalam. Kā vēlāk izrādījās, Dzierkals guva uzvaras vārtus šajā spēlē, jo atlikušajā daļā komandas apmainījās ar precīziem metieniem - 3:1.

Svētdien pulksten 23:30 pēc Latvijas laika ''Huskies'' ar Dzierkalu sastāvā uzsāks izšķirošo spēli par Memoriālā kausa trofeju pret Londonas ''Knights''.

19 gadus vecais Dzierkals QMJHL regulārajā sezonā 59 spēlēs sakrāja 67 (23+43) punktus, kas bija ceturtā lielākā summa vienībā un 32. lielākā līgā. Dzierkalam arī pozitīvs lietderības koeficients +23 un 42 soda minūtes. Izslēgšanas spēlēs latvietim 20 mači un 17 (7+10) punkti, kas bija sestais rādītājs komandā un astoņpadsmitais līgā. Tāpat viņam lietderības koeficients +13 un 12 soda minūtes. Finālsērijā Dzierkalam trīs vārti, trīs piespēles, četras soda minūtes un koeficients +3.

Ikgadējais Memoriālais kauss apvieno trīs Ziemeļamerikas spēcīgāko junioru līgu čempionus, lai noskaidrotu pašu labāko komandu. Šogad turnīrā piedalās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) čempione "Huskies" ar Mārtiņu Dzierkalu ierindā, Rietumu hokeja līgas (WHL) čempione Brendonas "Wheat Kings", Ontārio Hokeja līgas (OHL) čempione Londonas "Knights", kā arī mājiniece Reddīras "Rebels", kas šogad WHL tika līdz pusfinālam, kur atzina tieši ""Wheat Kings" pārākumu.

Izmantotie resursi:
Mastercard Memorial Cup

  -2 [+] [-]

, 2016-05-28 09:36, pirms 8 gadiem
Negaidīti, bet patīkami

  +3 [+] [-]

, 2016-05-28 09:41, pirms 8 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Negaidīti, bet patīkami
????
kāpēc negaidīti?

  +3 [+] [-]

, 2016-05-28 09:44, pirms 8 gadiem
Un kā vēl gaidīti. Viņi to ir pelnījusi. Lai viss.sanāk arī pēdējā šīs sezonas spēlē.

     [+] [-]

, 2016-05-28 10:00, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: ????
kāpēc negaidīti?
ņemot vērā kā līdz tam spēlēja turnīrā, iepriekšējās divas spēles tika nolietas ar 2-5.. un pret šiem pašiem Rebels bija 2-5 ar metienu attiecību 24-38 ne jau ''haskiju'' labā...

     [+] [-]

, 2016-05-28 10:23, pirms 8 gadiem
Tā var spriedelēt tikai, ja skatās rezultātu nākamajā dienā. Redzot spēli, radīsies pavisam citi komentāri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-05-28 10:53, pirms 8 gadiem
burago rakstīja: Tā var spriedelēt tikai, ja skatās rezultātu nākamajā dienā. Redzot spēli, radīsies pavisam citi komentāri.
es nezinu kādi citi komentāri var rasties pie 2-5 zaudējuma ar tādu metienu attiecību. Protams, var jau būt, ka ''suģja gomosek'', komanda nespēja realizēt baigās tur izdevības u.t.t., bet nespēja realizēt jau nav kaut kas arī kas prognozējami var ''atnākt vaļā'' nākamajā spēlē

Nav tā nekāda sensācija, bet es negaidīju.

     [+] [-]

, 2016-05-28 19:58, pirms 8 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: es nezinu kādi citi komentāri var rasties pie 2-5 zaudējuma ar tādu metienu attiecību. Protams, var jau būt, ka ''suģja gomosek'', komanda nespēja realizēt baigās tur izdevības u.t.t., bet nespēja realizēt jau nav kaut kas arī kas prognozējami var ''atnākt vaļā'' nākamajā spēlē

Nav tā nekāda sensācija, bet es negaidīju.
Huskies jau kopš sezonas sākuma ir uzskatīta par labāko (vai vienu no top komandām kā minimums) visā CHL. Kurā vietā tu te kaut ko negaidīji?

Tāda kalibra spēlētājs kā Dzierkals junioros 3. maiņā spēlē - tas ir liels retums.