Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņam piespēle uzvarā pār Robertu Bukartu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Galviņam piespēle uzvarā pār Robertu Bukartu
Guntis Galviņš. Foto: Lukáš Filipec/hcocelari.cz

Čehijas čempionātā savstarpējo maču aizvadījušas divu Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas – Tršinecas "Ocelari" izbraukumā ar 3:2 pieveica Prāgas "Sparta".

"Ocelari" rezultātu atklāja jau piektajā minūtē, kad izcēlās Vladimīrs Draveckis, kurš noslēdzošās trešdaļas ievadā guva arī uzvaras vārtus. Pirmajā precīzajā metienā Draveckim ar piespēli talkā nāca Guntis Galviņš, kuram tā bija septītā piespēle sezonā. Aizsargs laukumā pavadīja 19:04 minūtes (3:56 mazākumā un 0:22 vairākumā), dueli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Roberts Bukarts spēlēja pret savu bijušo komandu un palika bez punktiem. Viņš laukumā bija 21:38 minūtes (6:26 vairākumā un 1:23 mazākumā), kas bija ilgākais laiks starp visiem "Sparta" hokejistiem. Tāpat viņš bija komandas līderis gan izdarītajos, gan bloķētajos metienos – pieci un divi. Bukartam arī negatīvs lietderības koeficients -1.

"Ocelari" ar 90 punktiem ieņem ceturto vietu, kamēr "Sparta" ar 68 punktiem ir desmitajā pozīcijā.