Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš pirmajā spēlē pēc traumas gūst sezonas pirmo punktu, Ābolam 2+1

Rolands Eliņš

Ķēniņš pirmajā spēlē pēc traumas gūst sezonas pirmo punktu, Ābolam 2+1
Ronalds Ķēniņš
Foto: Utica Comets

Latvijas uzbrucējs Ronalds Ķēniņš pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma atkal atgriezies AHL komandas Jutikas „Comets” ierindā, izdarot rezultatīvu piespēli tās pārliecinošā uzvarā.

Ronalds Ķēniņš, kuram šosezon ir vienvirziena līgums ar NHL klubu Vankūveras „Canucks”, sezonas sākumā pārstāvējā AHL komandu „Comets”, taču oktobra otrajā pusē guva traumu un pēdējo maču aizvadīja 23. oktobrī. Šonakt Ķēniņš atkal bija komandas sastāvā un devās laukumā nomināli trešajā maiņā pret „Phantoms”.

Ķēniņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un ieguva lietderības koeficientu plus viens, palīdzot komandai pretiniekus sagraut ar 7:1. Ar rezultativitāti atzīmējās arī Ķēniņš, kurš izdarīja piespēli septīto vārtu guvumā. Šosezon aizvadītajā piecās spēlēs tas viņam ir pirmais punkts. Latvijas uzbrucējam šonakt bija laba iespēja arī gūt vārtus, taču viņa metienu no tuvas distances paspēja atvairīt vārtsargs. Taču "Comets" treneris Treviss Grīns pēc spēles tik un tā uzslavēja Ķēniņu: "Viņš aizvadīja labu spēli, tagad tikai jāatgūstas un jāieiet spēļu ritmā."

AHL maču aizvadījis arī Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja „Barracuda” ar 3:1 pārspēt „Checkers”. Jevpalovs izdarīja trīs metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Kristers Gudļevskis palika „Crunch” rezervē papildlaika zaudējumā „Sabres” fārmklubam „Americans” ar 3:4. Sirakjūzas komandas vārtsargs Adams Vilkokss atvairīja 25 no 29 pretinieku metieniem.

ECHL turnīra spēli izlaida Roberts Lipsbergs, kurš palika „Thunder” rezervē pret „Jackals”. Lipsberga komanda izcīnīja uzvaru ar 2:1. Savukārt Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) izpalika Haralda Egles un Georga Golovkova duelis, jo otrais nespēlēja iepriekšējā nedēļas nogalē gūtā savainojuma dēļ. Golovkova pārstāvētā „Black Hawks” gan tik un tā izcīnīja uzvaru ar 3:1, bet Egle „Capitols” rindās palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi, taču izcēlās ar lielāko metienu skaitu komandā, proti, četriem metieniem. Bet Kārlim Čukstem neitrāls lietderības koeficients Čikāgas „Steel” sastāvā un uzvara 3:1 pār „Thunder”.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Rodrigo Ābola un Riharda Bukarta pārstāvētā „Winterhawks” papildlaikā ar 6:5 pārspēja „Warriors”. Ābols šajā mačā izcēlās ar trim punktiem (2+1), palīdzot savai komandai spēles pirmajā pusē izvirzīties vadītā ar 3:1. Vienos Ābola vārtos piespēli izdarīja arī Bukarts, kurš vēlreiz atzīmējās pamatlaika izskaņā, kopā šajā spēlē nopelnot divas piespēles. Abiem Latvijas hokejistiem arī pozitīvs lietderības koeficients plus viens, taču Ābolam arī divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |
wcfcourier.com
https://twitter.com/CometsTales/sta...

Slēpts komentārs: phKRIIII
Slēpts komentārs: Par lielu Latviju!

     [+] [-]

, 2015-11-26 08:35, pirms 8 gadiem
Par lielu Latviju! rakstīja: Ķēniņš uz khl?
??????????????? Kādēļ? čalim vienvirziena līgums NHL! Viņam tgd galvenais - atgūt formu un uz sezonas beigu pusi jau spēt spēlēt NHL!

  -1 [+] [-]

, 2015-11-26 09:36, pirms 8 gadiem
Par lielu Latviju! rakstīja: Ķēniņš uz khl?
Tu zini vēl kādu hokejistu Ķēniņu? Ja zini, tad vabūt padalīsies ar info? Ronaldam ir līgums ar NHL

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 09:50, pirms 8 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Tu zini vēl kādu hokejistu Ķēniņu? Ja zini, tad vabūt padalīsies ar info? Ronaldam ir līgums ar NHL
Tīri teorētiski jau tas neizslēdz iespēju nokļūt KHL.
Karsumam arī bija vienvirziena līgums ar NHL klubu, bet tika nosūtīts uz fārmu un pēc tam sezonu noslēdza jau Rīgas Dinamo.
Sarunāšanas un vienošanās jautājums.

  -2 [+] [-]

, 2015-11-26 11:37, pirms 8 gadiem
Ķēniņam izskatās drīz karjera būs jāturpina Šveicē.

     [+] [-]

, 2015-11-26 12:44, pirms 8 gadiem
Par 90% ir jau skaidrs, ka Ābols nuokom sezon spieluos voi nu AHL voi ECHL, tys viņ ir laika jautuojums...

     [+] [-]

, 2015-11-26 12:45, pirms 8 gadiem
P.s.
Admiral komanda jau ir papyldinuojs
Eliteprospects.com - David Booth
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-26 13:51, pirms 8 gadiem
orākuls5 rakstīja: Raksta ka Vladivastokā ir problēmas ar parādiem, bet šie tikai papildinās ar kartējiem spēlētājiem.
Ja byutu pamekleijs info neta, tod sen jau zynuotu, ka Vladivastoka, jau sen leluokū dali poruodu ir atdevuši, leidz ar tū jīm tika nunimt KHL aizlīgums par jaunu spieleituoju pīteiksonu komandā, kai ari Admiral itū sezonū īt iz Paly-off..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja