Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijevs mainījis komandu VHL, Ševčenko palīdz izcīnīt graujošu uzvaru

Rolands Eliņš

Tambijevs mainījis komandu VHL, Ševčenko palīdz izcīnīt graujošu uzvaru
Kirils Tambijevs
Foto: Jevgeņijs Vesins, saryarka-hc.kz

Latvijas hokejists Kirils Tambijevs mainījis komandu Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) un atgriezies Karagandas “Saryarka” sastāvā, kamēr šodienas mačos Ēriks Ševčenko palīdzēja “Yugra” ar 5:1 pieveikt “Gornyak Uchaly”.

26 gadus vecais Latvijas hokejists Kirils Tambijevs pirms dažām dienām atstāja Ustkamenogorskas “Torpedo” vienību, kurā sezonas pirmajās 27 spēlēs guva deviņus punktus (3+6), kā arī nopelnīja 53 soda minūtes. KHL mājaslapa liecina, ka viņš tagad atgriezies Karagandas “Saryarka” rindās, kur spēlējis arī iepriekš.

Tambijevs “Saryarka” sastāvā debitēja 2014./15. gada sezonā, pēc tam izmēģinot savus spēkus atkal Latvijas līgā un Rumānijā, kam sekoja atgriešanās VHL, vēlreiz uzspēlējot “Saryarka” rindās pagājušajā sezonā, kad tās rindās guva 15 punktus 20 mačos. Tagad pēc komandas maiņas Tambijevs jau aizvadījis pirmo spēli ar “Saryarka”, turklāt šajā mačā izcēlās ar vārtu guvumu.

Šodien aizvadītajos mačos tikmēr pie uzvaras tika “Yugra” ar Ēriku Ševčenko sastāvā. Latvijas aizsargs gan pašā spēles sākumā saņēma 2+2 minūšu noraidījumu par rupjību, bet viņa komanda mazākumu izturēja un pēc tam ar 5:1 sakāva “Gornyak Uchaly”. Savukārt “Almetyevsk” ar Eduardu Hugo Jansonu sastāvā piedzīvoja sauso zaudējumu 0:3 pret “Perm”.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/12/25/...

     [+] [-]

, 2018-12-25 21:18, pirms 5 gadiem
Latvijas hokejists Kirils Tambijevs mainījis komandu
Labrīt SC, pat pamanījāt!