Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksna un Tambijevs ar četriem punktiem kaldina "Sariyarka" uzvaru sērijas otrajā mačā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Siksna un Tambijevs ar četriem punktiem kaldina "Sariyarka" uzvaru sērijas otrajā mačā
Edgars Siksna ar komandas biedriem
Foto: vhlru.ru

Krievijas Augstākās līgas hokejā (VHL) astotdaļfināla sēriju otrajos mačos savu komandu labā ar vārtu guvumiem izcēlušies aizsargi Edgars Siksna un Artūrs Ozoliņš.

Siksna Karagandas "Sariyarka" graujošo 6:1 uzvaru pār Novokuzņeckas "Metallurg" kaldināja ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli. Aizsargs 18:28 laukumā pavadīto minūšu laikā kopumā pa pretinieku vārtiem izdarīja trīs metienus.

Savukārt viņa komandas biedrs spēlēja par divām minūtēm mazāk, izdarot divus metienus un nopelnot divas rezultatīvas piespēles. Karagandas "Sariyarka" sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1:1.

Tikmēr jau otro uzvaru svinējusi Almetjevskas "Neftyanik", kas spraigā cīņā ar 1:0 apspēlēja Ciliņas "Tseng Tou" no Ķīnas.

Uzvarētāju sastāvā ārpus pieteikuma palika aizsargs Eduards Hugo Jansons. Tikmēr viesiem 18:30 minūtēs četras soda minūtes nopelnīja cits aizsargs Ēriks Ševčenko. Viņa komandas biedram Nikolajam Jeļisejevam spēles laiks bija krietni mazāks (13:44), uzbrucējam tajā paspējot izdarīt vienu metienu.

Ar uzvaras vārtiem Krasnojarskas "Sokol" labā spēlē pret "Sarov" (4:3) izcēlies Artūrs Ozoliņš. Aizsargs savai komandai sērijā palīdzēja panākt jau divu uzvaru pārsvaru.

Veiksmīgi iet arī Leonīda Tambijeva vadītajai Sanktpēterburgas "Dynamo", kas sērijas otro uzvaru guva pagarinājuma 12. minūtē, Aleksandram Ševčenko ar savu trešo precīzo raidījumu panākot dinamiešu uzvaru ar 5:4.

Citās līgās

Lielbritānijas Elites līgā Šefīldas "Steelers" ar Ervīna Muštukova 36 atvairītajiem metieniem bija par maz, lai izdotos gūt punktus pret Belfāstas "Giants" - 1:2.

Citā šīs līgas spēlē Ričards Birziņš guva savus piektos vārtus sezonā, palīdzot Kērkoldijas "Fife Flyers" pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 uzveikt Notingemas "Panthers". Latviešu aizsarga rēķinā arī viens divu minūšu noraidījums.

Ar izcīnītiem 58 punktiem "Fife Flyers" Lielbritānijas čempionāta kopvērtējumā ir ceturtie, kamēr par vienu punktu mazāk ir piektajā vietā esošajai "Steelers", kam gan ir aizvadīts arī par četrām spēlēm vairāk.

Regulārās sezonas priekšpēdējo maču aizvadījusi cerības uz iekļūšanu Alpu līgas play-off zaudējusī Kicbīles "Die Adler", kas ar 3:4 atzina "Feldkirch" pārākumu. Zaudētājiem ar divām rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -1 izcēlās Oļegs Šišļaņņikovs. Viņa komandas biedram Gatim Spruktam identisks lietderības koeficients.

Savstarpējo dueli Baltkrievijas Ekstralīgas regulārās sezonas pēdējā kārtā aizvadīja Edija Brahmaņa "Gomel" un Laura Bajaruna Žlobinas "Metallurg". No turnīra tabulas viedokļa neko nemainošā mačā ar 2:0 pārāki bija gomeļieši. Brahmanim šodien viens, kamēr Bajarunam divi metieni pa pretinieku vārtiem.

Ceturtdaļfinālā līdz trim uzvarām "Gomel" (4. vieta) spēkosies ar Maladzječnas "Dinamo" (5. vieta), kamēr "Metallurg" (6. vieta) centīsies iekost Soļihorskas "Shakhtyor" (3. vieta).

Francijas "Saxoprint Magnus" līgas ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlies Artūrs Mickēvičs - tas krietni vien palīdzēja Lionas "Lions" mačā ar 4:1 gūt pārākumu pār Amjēnas "Gothiques" un sērijā izlīdzināt rezultātu (1:1). Cits "Lions" hokejists Renārs Demiters iztika bez rezultativitātes punktiem.

Citā mačā Milūzas "Scorpions" rindās bez punktiem palika uzbrucēji Rolands Vīgners un Artūrs Ševčenko, viņu pārstāvētajai komandai Grenoblē ciešot sakāvi pagarinājumā pret vietējo "Brûleurs de Loups" - 1:2. Arī šajā sērijā rezultāts nu ir kļuvis 1:1.

Somijas "Mestis" jeb pēc spēka otrajā līgā 12. uzvaru pēc kārtas svinējusi Imatras "Ketterä", kas šodien ar 7:2 sagrāva IPK. Uzvarētāju sastāvā rezultatīva piespēle Rūdolfa Maslovska kontā.

     [+] [-]

, 2018-02-25 02:23, pirms 6 gadiem
Pat te Novokuzņecka zaud graujoši

     [+] [-]

, 2018-02-25 08:45, pirms 6 gadiem
Es pat brīnos, kā Novukuzņecka play-off tika? Laikam ar Laimīgo priekšgalā uzvarēja pāris mačus un palaida prom.