Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freimanim trīs punkti Austrijā, Pečuram divi Āzijā

Freimanim trīs punkti Austrijā, Pečuram divi Āzijā
Mārtiņš Oskars Freimanis
Foto: www.ehc-lustenau.at

Vairākas spēles šodien aizvadīja Latvijas hokejisti un viņu pārstāvētie klubi. Veiksmīgu spēli aizvadīja Mārtiņš Oskars Freimanis, kurš Austrijas "Inter National league" guva trīs punktus(1+2), bet Sergejs Pečura atdeva divas rezultatīvas piespēles Āzijas līgas čempionātā.

Austrijas "Inter National league" (pēc spēka 2. Līga) uzvaru ar rezultātu 8:5 izcīnija latviešu trio pārstāvētā "Lustenau". Mārtiņš Raitums jau otro dienu pēc kārtas stājās "Lustenau" vārtos, atvairot 26 no 31 metiena. Sauvkārt Mārtiņš Oskars Freimanis, kurš darbojās komandas pirmajā aizsargu pārī, guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet Andris Siksnis, kurš spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā, atdeva vienu rezlutatīvu piespēli.

Āzijas hokeja līgā ar rezultātu 5:1 uzvaru pār "Sangmu" vienību izcīnija Sergeja Pečuras pārstāvētā "Sakhalin". Pečuram šajā spēlē divas rezultatīvas piespēles.

Zviedrijas "HockeyEttan" zaudējumu piedzīvoja Artūra Logunova un Kriša Lipsberga pārstāvētā "Olofstroms", kas mājās ar rezultātu 1:6 piekāpās "Morrums" vienībai. Lipsbergs, kurš spēli aizvadīja otrajā aizsargu pārī atzīmējās ar vienu metienu pa pretinieku sargātajiem vārtiem, kā arī ar neitrālu lietderības koeficientu, bet Logunovs kurš spēlēja ceturtajā virknējumā trīs reizes meta pa vārtiem, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Citā mačā Alberta Iliško pārstāvētā "Hammarby" ar rezultātu 4:5 piekāpās "Vallentuna" vienībai. Iliško spēli aizvadīja trešajā aizsargu pārī, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Zviedrijas "SuperElite" zaudējumu piedzīvoja Kristiāna Rubina pārstāvētā "Vasteras", kas izbraukumā ar rezultātu 1:2 piekāpās "Linkoping" vienībai. Rubins spēli aizvadīja trešajā aizsargu pārī, izdarot četrus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Baltkrievijā uzvaras izcīnija latviešu pārstāvētās "Gomel" un Soļigorskas "Shakhter" vienības. Aleksejs Širokovs un "Shakhter" izbraukumā ar 3:2 pieveica "Dynamo" vienību. Širokovs otrā perioda sākumā saņēma 5+20 spēles sodu par sitienu pretiniekam ar celi. Savukārt Edijs Brahmanis un "Gomel" ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienos pieveica "Neman" vienību. Brahmaņa kontā 4 metieni pa pretinieku vārtiem, pozitīvs lietderības koeficients +1, kā arī uzvaru nesošais bullīts.

Kazahstānas hokeja līga uzvaru izcīnija Egīla Kalna pārstāvetā "Gornjak", kas ar rezultātu 3:2 uzveica Andreja Smirnova pārstāvēto "Aristan" vienību. Kalns šajā spēlē nepiedalījās, bet Smirnovam rezultatīva piespēle komandas pirmajos vārtos. Citā mačā Rolanda Gritāna un Renāra Demitera pārstāvētā "Astana" vienība ar 0:3 piekāpās "Ertis" pārākumu. Gritāns un Demiters rezultativitātes punktus neguva. "Beibarys" uzvarā ar 4:2 pret "Torpedo" sastāvam netika pieteikti latviešu hokejisti Edgars Cgojevs, Māris Jučers un Raimonds Vilkoits. Bet Rustama Begova un Artūra Salijas pārstāvētā "Berkut" ar 0:4 piekāpās "Nomad" vienībai.

Šveices NLB uzvaru izcīnija Maksima Širokova pārstāvētā "Red Ice", kas ar rezultātu 6:5 pieveica "Olten" vienību. Širokovs asistēja komandas pirmajos un ceturtajos vārtos, kā arī nopelnīja divas soda minutes. Savukārt NLA čempionātā rezervē palika Elvis Merzļikins, bet viņa pārstāvētā "Lugano" pēcspēles metienos ar 3:2 uzveica "Ambri-Piotta" vienību.

Čehijas Ekstralīgā zaudējumu piedzīvoja Koba Jasa pārstāvētā Liberecas "Bili Tygri", kas ar rezultātu 1:3 atzina Prāgas "Slavia" pārākumu. Jass sastāvam netika pieteikts. Citā mačā Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" ar rezultātu 2:3 piekāpās Vitkovices "Steel" vienībai. Rēdlihs uz laukuma pavadīja nedaudz vairāk kā 17 minūtes (17:09), kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja trīs pretinieku metienus, veica divus spēka paņēmienus, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Vācijas DEL čempionātā Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther" ar rezultātu 2:3 piekāpās Manheimas "Adler" vienībai. Reķis šajā spēlē netika iekļauts sastāvā.

Austrijas hokeja čempionātā spēli aizvadīja Māra Jasa pārstāvētā "Orli Znojmo", kas ar rezultātu 5:3 pieveicas Zinta Naura Zuševica pārstāvēto Grācas "99ers". Jass darbojās komandas ceturtajā aizsargu pāri ar punktiem neizceļoties, bet Zuševics spēlei netika pieteikts. Tāpat spēlei netika pieteikts Guntis Galviņš, bet viņa pārstāvētā "Bolzano" ar 3:2 uzveica "Klagenfurt" vienību.

Slovākijā šodien zaudējumu cieta Jāņa Andersona pārstāvētā "Dukla", kas ar rezultātu 3:4 piekāpās "Martin" vienībai. Andersons zaudētāju sastāvā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kā arī ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Jāpiemin, ka "Martin" vienībā darbojās Ainārs Podziņš, kurš gan protokolā neatzīmējās. Savukārt Jura Štāla pārstāvētā "Popard" ar rezultātu 3:1 uzveica "Banska Bystrica". Štālam šajā mačā divas rezultatīvas piespēles.

     [+] [-]

, 2015-01-25 22:23, pirms 9 gadiem
Štālam 0+2

     [+] [-]

, 2015-01-25 22:45, pirms 9 gadiem
Kas Galviņam? Savainojums vai kādas disciplīnas problēmas? Līmenis it kā nevarētu būt par augstu.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 22:59, pirms 9 gadiem
Āzijas līga. Nu pečura dod...

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 23:24, pirms 9 gadiem
JiSkx rakstīja: Kas Galviņam? Savainojums vai kādas disciplīnas problēmas? Līmenis it kā nevarētu būt par augstu.
trauma...

  +1 [+] [-]

, 2015-01-26 01:00, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: Āzijas līga. Nu pečura dod...

Pieļauju, ka tur spēlēt ir krietni izdevīgāk kā turpināt Prizmā.

     [+] [-]

, 2015-01-26 03:12, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: Āzijas līga. Nu pečura dod...
R.Laviņš vienā intervijā teica, ka viņam savulaiku arī bija piedāvājumi no Āzijs līgas, piedāvāja lielu naudu, būtu interesanti, ja kāds no SC uztaisīt interviju ar Pečuru, par to līgu reti, kurš, ko var pastāstīt

  +2 [+] [-]

, 2015-01-26 13:51, pirms 9 gadiem
Kazahijā hokeja līmenis ir tāds pats +/- kā Latvijā, bet laikam alga ir tā kas tur pievelk spēlētājus.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-26 14:14, pirms 9 gadiem
sweges rakstīja: Kazahijā hokeja līmenis ir tāds pats +/- kā Latvijā, bet laikam alga ir tā kas tur pievelk spēlētājus.
tur nu Tev laikam nebūs taisnība... paskaties cik spēlētēju tur ir no Somijas Liiga, Slovākijas Ekstralīga u.t.t. Par algu gan tiesa, tāpēc jau tādi spēlētāji tur ierodas...

     [+] [-]

, 2015-01-26 14:23, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: tur nu Tev laikam nebūs taisnība... paskaties cik spēlētēju tur ir no Somijas Liiga, Slovākijas Ekstralīga u.t.t. Par algu gan tiesa, tāpēc jau tādi spēlētāji tur ierodas...
Sekoju līdzi jau no janvāra pirmajām spēlēm. Es sestdien un svētdien skatījos Kazahijas čempionātu. Tas jau ne kas, ka tur ir spēlētāji no labām līgām. Tie ir bijušie spēlētāji no labājām līgām. Cgojevam sestdien bija piespēle. Skatījos arī pārbaudes spēli ar LM