Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņam uzvara 4:0 un pirmā vieta Čehijas līgas kopvērtējumā, Ponomarenko vārti

Rolands Eliņš

Galviņam uzvara 4:0 un pirmā vieta Čehijas līgas kopvērtējumā, Ponomarenko vārti
Guntis Galviņš. Foto: Lukáš Filipec / hcocelari.cz

Latvijas hokejisti Guntis Galviņš un Maksims Ponomarenko šodien aizvadīja spēles Čehijas un Norvēģijas čempionātos.

Čehijas čempionātā pirmo spēli bez Roberta Bukarta, kurš pārgājis uz Prāgas „Sparta”, aizvadīja „Ocelari Trinec”, ar 4:0 viesos sagraujot Humutovas „Pirati”. Guntis Galviņš uzvarētāju sastāvā nospēlēja 19:32 minūtes, kurās punktus neguva un nopelnīja divas soda minūtes. Galviņa rēķinā neitrāls lietderības koeficients un četri metieni pa vārtiem.

Galviņa pārstāvētā komanda līdz ar šo uzvaru atgriezusies turnīra līderpozīcijās un par trim punktiem apsteidz „Liberec”, kas gan aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Norvēģijas čempionātā zaudējumu papildlaikā cieta „Stjernen” ar Maksimu Ponomarenko sastāvā. Latvijas aizsargs spēlē, kurā ar 3:4 tika zaudēts „Ringerike”, guva savas komandas otros vārtus. „Ringerike” ir Norvēģijas līgas pastarīte un par 15 punktiem atpaliek no priekšpēdējā vietā esošās Ponomarenko komandas.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje