Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam 25 atvairīti metieni zaudējumā, Salijam un Ē.Ševčenko rezultatīvas piespēles

Merzļikinam 25 atvairīti metieni zaudējumā, Salijam un Ē.Ševčenko rezultatīvas piespēles
Elvis Merzļikins/Foto: HC Lugano

Šovakar Šveicē , ielaižot tikai vienu ripu, zaudējumu piedzīvojis Elvis Merzļikins, savukārt Slovākijā un Krievijā rezultatīvas piespēles nopelnījuši Artūrs Salija un Ēriks Ševčenko.

Elvis Merzļikins atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem, taču "Lugano' , nespējot gūt vārtus, piekāpās "Zug" ar 0:1. Pēc desmit aizvadītām spēlēm Merzļikinam 92.75% atvairītu metienu, kas ļauj atrasties astotajā vietā starp visiem līgas vārtsargiem, taču tikai divi aizvadījuši tik pat vai vairāk spēļu.

Citā spēlē Ivara Punnenova un Riharda Melnalkšņa pārstāvētais "Tigers" ar 4:3 pārspēja Ronalda Ķēniņa "Laussane". Uzvarētāju rindās Melnalksnis, spēlējot ceturtajā maiņā, izcēlās ar vienu zaudētu iemetienu un neitrālu lietderības koeficientu, kamēr Punnenovs traumas dēļ neatradās komandas pieteikumā. Savukārt Ķēniņš spēlēja "Laussane" pirmajā maiņā, 20:10 minūtēs izdarīja četrus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, saņēma divu minūšu noraidījumu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā savstarpējo spēli aizvadīja Ērika Ševčenko un Edgara Siksnas pārstāvētās komandas, kurā "Yugra" ar 2:3 piekāpās "Saryarka". Ševčenko laukumā pavadītajās 20:16 minūtēs izcēlās ar rezultatīvu piespēli, savukārt Siksnam uzvarētāju rindās 21:44 minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Tikmēr Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Lada" ar 2:1 pārpēja "Bars". Ozoliņam 17:33 minūtēs uzvarēti seši no 15 iemetieniem un neitrāls lietderības koeficients. Savukārt Nikolaja Jeļisejeva pārstāvētais "Neftyanik" ar 6:3 pārspēja "Jermak" - Jeļisejevs laukumā pavadīja 13:51 minūtes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem un saņēma negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā spēlē "Torpedo" piekāpās "Rubin" ar 2:4, taču Kirils Tambijevs laukumā "Torpedo" sastāvā nedevās.

Slovākijas Ekstralīgā Artūrs Salija ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Poprad" ar 7:3 pārspēt "DOXXbet Žilina". Salija kopumā nospēlēja 18:38 minūtes, asistēja komandas septītajā vārtu guvumā, izdarīja četrus metienus pa vārtiem, saņēma divu minūšu noraidījumu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Norvēģijas "Get-ligaen" pamatīgs zaudējums Maksimam Ponomarenko. Hokejista pārstāvētais "Stjernen" ar 4:9 piekāpās "Lillehammer". Ponomarenko laukumā pavadīja 19:33 minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem, saņēma 2+10 noraidījumu par bīstamu sitienu galvas vai kakla rajonā un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Francijā latviešu pārstāvētās komandas aizvadīja kausa 1/16 fināla spēles. Artūra Ševčenko vārtu guvums un Rolanda Vīgnera piespēle sekmēja "Mulhouse" uzvaru pret "Amneville" ar 4:1,savukārt Ervīna Muštukova "Nice" ar 6:0 pārspēja "Marseille"

Izmanotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hockeyslovakia.sk
Hjem
https://www.sihf.ch