Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam vārti un piespēle pirmajā mačā pēc līguma pagarināšanas

Ābolam vārti un piespēle pirmajā mačā pēc līguma pagarināšanas
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Pirms divām dienām uzbrucējs Rodrigo Ābols parakstīja līgumu ar Zviedrijas hokeja līgas klubu "Orebro", bet jau nākamajā spēlē izcēlās ar 1+1, palīdzot komandai tikt pie panākuma pār "Brynas" ar 3:1

Latviešu uzbrucējs atklāja rezultātu mača astotajā minūtē, ka arī rezultatīvi piespēlēja nākamajā vārtu guvumā trīs minūtes vēlāk, kad “Orebro” dubultoja pārsvaru. Ābols laukumā pavadīja 16:26 minūtes, un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību +2. Latviešu hokejists ir labākais snaiperis savā komandā – viņam 16 vārti 37 mačos. Uzbrucēja kontā arī piecas piespēles. “Orebro” ieņem 12. vietu turnīrā ar 57 punktiem 44 spēlēs.

Pirms divām dienām ziņojām, ka Ābols pagarinājis līgumu ar Zviedrijas klubu. 23 gadus vecais hokejists spēlēs “Orebro” komandā vēl divus gadus, atzīmējot, ka viņam pašam tā ir īsta vieta, kur progresēt.

Leonīda Tambijeva trenētā “Saryarka” ar 4:2 pieveica Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) pastarīti “KRS-Oerdži”. Edgars Siksna šodien nespēlēja, bet sezonas 51 mačā aizsargs atzīmējies ar diviem vārtiem, 15 piespēlēm un +13 lietderību. Latvijas speciālista vadītā “Saryarka” garantēja sev desmito vietu turnīrā, un “play-off” mačos tiksies ar Kurgānas “Zauralye” vai Ērika Ševčenko Hantimansijskas “Yugra”.

Šveicē Elvja Merzļikina “Lugano” sakāva NLA vājāko komandu “Lakers” ar 8:5, taču pats vārtsargs spēlei nebija pieteikts. Šosezon latvietis stājies “Lugano” vārtos 39 reizes, atvairot 91,9% metienu, ka arī vidēji ielaižot 2,46 vārtos. Merzļikina komanda ieņem devīto pozīciju ar 69 punktiem 46 spēlēs.

Pie uzvaras tika arī Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā “Davos”, kas papildlaikā salauza “Lions” pretestību – 5:4. Šīs panākums neietekmēja komandas pozīciju turnīra tabulā, un “Davos” palika 11. vietā ar 42 punktiem 46 mačos.

Ar 1+1 atzīmējās arī Georgs Golovkovs, kura pārstāvētā Lielbritānijas līgas pastarīte ar 4:3 apspēlēja kaimiņus turnīra tabulā Mančesteras "Storm", samazinot deficītu starp pēdējo un priekšpēdējo vietu līdz 17 punktiem. Tagad uzbrucējam ir 14 vārti un 18 piespēles 43 spēlēs, un viņš ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Izmantotie resursi:
SHL.se Officiell hemsida för Svenska...
Swiss International Hospitality Consulting
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://eliteleague.co.uk/

     [+] [-]

, 2019-02-23 23:42, pirms 5 gadiem
Kapēc tikai 16 minūtes spēleja?!