Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarta "Eisbaren" panāk 2:3 finālā, Tambijevam paliek solis līdz titulam

Bukarta "Eisbaren" panāk 2:3 finālā, Tambijevam paliek solis līdz titulam
Rihards Bukarts
Foto: Bz-berlin.de

Latviešu uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētā Berlīnes „Eisbaren” izcīnīja otro uzvaru DEL finālā, papildlaikā pārspējot Minhenes „Red Bull” ar 6:5, svinot otro uzvaru sērijā, bet Leonīda Tambijeva trenētā "Dynamo" izcīnīja trešo uzvaru VHL finālā, un jau nākamajā mačā var tikt pie čempionu titula.

Pirmajā finālspēlē komanda no Vācijas galvaspilsētas svinēja uzvaru ar 4:3, taču nākamajos trīs mačos piedzīvoja zaudējumus un nonāca neizdevīga situācijā, jo katrs zaudējums nozīmētu sudrabu. Šodien no tā izdevās izvairīties, svinot otro panākumu sērijā – 6:5 papildlaikā.

Otrā perioda sākumā Rihards Bukarts atstāja savu komandu mazākumā, ko lāči izturēja, bet ar rezultatīvajām darbībām uzbrucējs neatzīmējās. Šajā „play-off” Bukarts jaunākais aizvadījis 14 mačus, kuros guvis četrus vārtus un atdevis divas piespēles, lietderības koeficients ir pozitīvs +3.

„Eisbaren” ir jau trešais klubs Bukartam šosezon. Pēc 17 spēlēm Zlinā kopā ar brāli Rihards pārvācas uz Rīgu, kur „Dinamo” rindās aizvadījis 14 mačus. Pēc tām uzbrucējs nolēma izmēģināt spēkus Vācijā un kopā ar klubu jau ticis līdz finālam. Nākama sērijas spēle notiks 24. aprīlī Berlīne.

Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dynamo” izcīnīja trešo uzvaru Krievijas Augstākās līgas (VHL) finālsērijā, pārspējot citu šīs pilsētas komandu „SKA-Ņeva” ar 3:1. Latviešu treneris strādā Sanktpēterburga jau trešo gadu, bet 25. aprīlī var izcīnīt karjeras pirmo trofeju galvenā trenera amatā. Vairāki krievu hokeja žurnālisti baumo, ka no sezonas 2019./2020. „Dynamo ” spēlēs Kontinentālajā hokeja līgā.

Izmantotie avoti:
https://www.del.org
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 10:23, pirms 6 gadiem
Abus klubus trenē bijušie Rīgas Dinamo veči Ņevā strādā Papihins, malači.