Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bajaruns sauso sēriju pārtrauc ar trim rezultatīvām piespēlēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bajaruns sauso sēriju pārtrauc ar trim rezultatīvām piespēlēm
Lauris Bajaruns
Foto: metallurg.zhlobin.by

Baltkrievijas Ekstralīgas mačā Žlobinas "Metallurg" izbraukumā ar 5:1 pieveica Minskas "Dinamo-Molodechno", un ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās uzbrucējs Lauris Bajaruns.

Pirmās trešdaļas vidū viesi guva divus vārtus divu minūšu laikā un ielika pamatus uzvarai. Pārsvars tika nostiprināts laika posmā no 32. līdz 36. minūtei, kad izdevās panākt jau 4:0, un turpinājums bija tikai formalitāte. Laukuma saimnieki vienīgos vārtus guva, spēlējot vairākumā.

Lauris Bajaruns uzvaru kaldināja ar trim rezultatīvām piespēlēm, piedaloties Žlobinas "Metallurg" otrajos, trešajos un piektajos vārtos. Tāpat viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Pēc veiksmīgā sezonas sākuma, kad Bajaruns debitēja ar pieciem punktiem, bet 11 mačos sakrāja 11 punktus, turpinājums nebija tik veiksmīgs – latvietis šodien pārtrauca desmit spēļu sauso sēriju.

Baltkrievijas Ekstralīga sezonas otrajā pusē sadalījusies uz pusēm, un Žlobinas "Metallurg" ir starp sešām spēcīgākajām komandām, taču ieņem sesto vietu, 41 spēlē sakrājot 47 punktus. Šodien pieveiktā komanda ir septiņus punktus priekšā, bet tālāk visām vienībām ir vairāk par 80 punktiem.