Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šišļaņņikovam vārti Alpos, Jansons nospēlē 41 minūti uzvarā pār L.Tambijevu

Šišļaņņikovam vārti Alpos, Jansons nospēlē 41 minūti uzvarā pār L.Tambijevu
Eduards Hugo Jansons (nr. 4) darbībā. Foto: http://www.ahc-neftyanik.ru

Latvijas uzbrucējs Oļegs Šišļaņņikovs guva vārtus Alpu hokeja līgas "play-off" spēlē, kurā "Ritten/Renon" tika galā ar "Olimpija" - 4:0, bet aizsargs Eduards Hugo Jansons VHL spēlē laukumā pavadīja 41 minūti, palīdzot "Neftyanik" tikt galā ar Leonīda Tambijeva vadīto "Saryarka" trešajā papildlaikā - 2:1

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas „Saryarka” trešajā papildlaikā atzina Aļmetjevskas „Neftyanik” pārākumu ar 1:2 un nonāca iedzinējos ceturtdaļfināla sērijā ar 2:3. Aizsargs Edgars Siksna laukumā pavadīja 28:27 minūtes un astoņas reizes meta pa vārtiem, bet galvenā trenera dēls Kirils Tambijevs spēlē nepiedalījās. Uzvarētāju komandā laukumā bija gan aizsargs Eduards Hugo Jansons, kurš uz ledus pavadīja divas trešdaļas – 41:29 minūtes, atzīmējoties ar astoņiem metieniem, bet Nikolajam Jeļisejevam vien 9:09 minūtes laukumā, un vēl divas uz noraidīto soliņa.

Čehijā Gunta Galviņa „Očelari” ceturtdaļfināla pirmajā mačā ne bez problēmām apspēlēja „Vitkovice” ar 3:2. Latviešu aizsargs spēles laikā izdarīja trīs metienus, bet cīņu noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

„Ritten/Renon” revanšējās „Olimpija” par vakardienas zaudējumu Alpu hokeja līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē, izcīnot panākumu ar 4:0. Otros vārtus uzvarētāju labā guva Oļegs Šišļaņņikovs, bet aizsargs Imants Leščovs atzīmējās ar piespēli ceturtajā vārtu guvumā. Abiem Latvijas hokejistiem lietderība +1, rezultāts sērijā 1:1.

Francijā „Rapaces” ar 4:3 pārspēja „Dragons”, neļaujot Ruānas komanda iekļūt fināla. Izšķirošie vārti tika gūti pēc Roberts Jekimova piespēles, bet Elvijs Biezais šodien klusēja. Lai uzvarētu pusfināla sērijā, Latvijas hokejistu komandai jāuzvar trīs mačos pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Hokej.cz - web českého hokeje
Alps Hockey League