Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko pārstāvētajai "Yugra" ceturtais zaudējums pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Ševčenko pārstāvētajai "Yugra" ceturtais zaudējums pēc kārtas
"Yugra" aizsargs Ēriks Ševčenko. Foto: ugra-hc.ru

Šodien spēles Krievijas augstākajā līgā (VHL), kas ir pēc spēka otrā līga, spēles aizvada vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas.

Hantimansijskas "Yugra" ar rezultātu 2:5 viesos atzina Ustjkamenogorskas "Torpdeo" vienības pārākumu, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas. Latvijas aizsargs Ēriks Ševčenko laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības rādītāja (-1). "Yugra" ar 57 punktiem 45 mačos ieņem desmito vietu 29 komandu konkurencē.

Zaudējumu piedzīvoja arī Leonīda Tambijeva trenētā un Kirila Tambijeva, kā arī Edgara Siksnas pārstāvētā Karagandas "Saryarka", kas ar 0:1 savā laukumā piekāpās Tjumeņas "Rubin". "Saryarka" piedzīvoja otro zaudējumu pēdējās trīs spēlēs, bet tabulā ar 51 punktu 44 spēlēs ieņem 14. vietu.

Tabulas līdervienība "Neftyanik", ko pārstāv divi Lavijas hokejisti - Nikolajs Jeļisejevs un Eduards Jansons, ar 6:0 savā laukumā sagrāva tabulas pastarīti Angarskas "Yermak". "Neftanik" šī bija 34. uzvara 44 aizvadītajās spēlēs, un komanda iekrājusi 72 punktus. Tuvākā sekotāja Sanktpēterburgas "SKA-Neva" ir par punktu mazāk.