Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko piespēle, Jeļisejevam +1 "Tsen Tou" uzvarā

Ševčenko piespēle, Jeļisejevam +1 "Tsen Tou" uzvarā
Ēriks Ševčenko vēl Rīgas "Dinamo" formā
Foto: Dinamoriga.eu

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) pie uzvaras tika Ķīnas klubs “Tsen Tou”, kas viesos pārspēja Samaras CSK VVS ar 3:2. Ar vienu piespēli šajā mačā atzīmējās Ēriks Ševčenko.

Spēles gaitā mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:0, bet četras minūtes līdz pamatlaika beigām “Tsen Tou” izlīdzināja rezultātu – 2:2, bet pēc pusotras minūtes izvirzījās vadībā – 2:3. Uzvarētāju rindās 20:49 minūtes laukumā pavadīja aizsargs Ēriks Ševčenko, kurš šajā laikā atzīmējās ar vienu piespēli un +1 lietderību, savukārt uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs 16:28 minūtēs punktus neguva, bet arī nopelnīja pozitīvu lietderību +1.

Ševčenko un Jeļisejevs pievienojās “Tsen Tou” komandai novembra sākumā, un katrs aizvadījuši septiņas spēles. Ēriks šajos mačos guvis četrus (1+3) punktus, Nikolajs ir bijis nedaudz veiksmīgāks, gūstot trīs vārtus un vēl divas reizes rezultatīvi piespēlējot partneriem.

“Tsen Tou” ir viena no divām Ķīnas komandām VHL un vienīgā, kas šobrīd atrodas “play-off” zonā. Ar 37 punktiem 25 spēlēs vienība ieņem 14. vietu no 27.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2017-11-21 05:17, pirms 6 gadiem
Latvieši cīnās! <3