Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Birziņam 1+1, Jučers atvaira 24 metienus, Ļeščovam divas piespēles Kontinentālajā kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Birziņam 1+1, Jučers atvaira 24 metienus, Ļeščovam divas piespēles Kontinentālajā kausā
Ričards Birziņš. Foto: fifeflyers.co.uk

Vairākiem Latvijas hokejistiem sestdienas vakars bijis ražīgs. Pie diviem punktiem tika aizsargi Ričards Birziņš un Imants Ļeščovs, bet komandas panākumu ar 24 atvairītiem metieniem kaldināja Māris Jučers.

Zviedrija

"Orebro" ielaida divus vārtus noslēdzošajā trešdaļā un ar 2:3 viesos piekāpās "Brynas". Uzvaras vārti tika gūti sešas minūtes pirms mača beigām. Rodrigo Ābols laukumā pavadīja 15 minūtes un 42 sekundes, izdarot vienu metienu pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu. Tāpat Ābols bija laukumā, pretiniekiem gūstot divus vārtus, tādējādi viņš maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Kontinentālais kauss

Otro uzvaru izcīnījusi "Ritten Sport" no Itālijas, kas savā laukumā bija nonākusi iedzinējos ar 2:3, taču noslēdzošajā trešdaļā nokārtoja uzvaru ar 6:4 pret Belgradas "Crvena zvezda". Oļegs Šišļaņņikovs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, bet ar punktiem neatzīmējās, lai gan viņa maiņas partneri rezultātu atklāja jau 29. sekundē. Imants Leščovs veidoja otro aizsardzības duetu un rezultatīvi asistēja komandas otrajos un piektajos vārtos.

Alpu Hokeja līga

"Lustenau" izbraukumā pieveica "Die Zeller Eisbaren" – 5:2. Viesi 32. minūtē ieguva trīs vārtu starpību, un, lai gan turpinājumā sāncenši samazināja deficītu līdz minimumam, divi realizēti vairākumi pielika punktu visiem jautājumiem. Māris Jučers uzvarētāju vārtos tika galā ar 24 no 26 metieniem. Viņš kapitulēja 36. un 48. minūtē.

Šveice

Kausa astotdaļfinālā izstājusies "Lugano", kas savā laukumā ar 3:4 piekāpās "Zug". Viesi izšķirošos vārtus guva 56. minūtē. Elvis Merzļikins palika rezervē, bet vārtus sargāja Stefans Millers.

Anglija

"Fife Flyers" rezultatīvā mačā ar 7:5 pieveica "Nottingham Panthers". Ričards Birziņš guva uzvarētāju trešos vārtus, bet rezultatīvi piespēlēja sestajos. Tāpat viņam divas soda minūtes par rupjību. "Milton Keynes Lightning" ar 1:5 zaudēja Belfāstas "Giants". Rihards Grigors pie punktiem netika, bet Georgs Golovkovs nespēlēja.