Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijevs un Jansons turpina uzvarēt, Ķēniņam piespēle

Tambijevs un Jansons turpina uzvarēt, Ķēniņam piespēle
Leonīds Tambijevs uz "Dynamo" soliņa
Foto: dinamo-spb.com

Krievijas Augstākajā līgā bez zaudējumiem turpina spēlēt Leonīda Tambijeva un viņa dēla Kirila Sanktpēterburgas ''Dynamo", ka arī Eduarda Hugo Jansona Aļmetjevskas "Neftyanik", savukārt Ronalds Ķēniņš atzīmējās ar piespēli pret trešās līgas vienību Šveices kausa izspēlē.

Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas ‘’Dinamo’’ izcīnīja piekto uzvaru piecās spēlēs Krievijas Augstākajā līgā (VHL), šoreiz papildaikā pieveicot Ķīnas ‘’KRS Heiluncejan’’ ar 2:1. Iepriekšējās sezonas līgas labākais piespēlētājs Kirils Tambijevs turpina atveseļoties no traumas, un šogad pagaidām uz ledus nav kāpis. ‘’Dynamo’’ ar 13 punktiem piecās spēlēs ieņem otro vietu VHL tabulā.

Bez zaudējumiem turpina spēlēt arī Aļmetjevskas ‘’Neftyanik’’, kas čempionāta piektajā spēlē pieveica Voroņežas ‘’Buran’’ ar 1:0. Aizsargs Eduards Hugo Jansons laukumā pavadīja 10:22 minūtes, atzīmējoties ar vienu metienu pretinieku vārtu virzienā. Sezonas četrās spēlēs aizsargam nav izdevies iekrāt rezultativitātes punktus. ‘’Neftyanik’’ ar 14 punktiem pēc pieciem mačiem ieņem pirmo vietu turnīra tabulā.

Kazahstanas čempionātā Pavlodaras ‘’Irtiš’’ ar Jāni Auziņu vārtos pēcspēles metienu sērijā piekāpās ‘’Temirtau’’ ar 3:4. Neskatoties uz zaudējumu, ‘’Irtiš’’ saglabāja pirmo vietu tabulā ar 14 punktiem sešos mačos.

Pirmo zaudējumu Alpu Hokeja līgā piedzīvoja ‘’Kitzbuheler’’, kas piekāpās Andelsbuhas ‘’Bregenzerwald’’ ar 1:3. Oļegs Šišļaņņikovs un Gatis Sprukts spēlēja trešajā maiņa kopā ar amerikāni Piteru Lensu, viņu trijnieks nopelnīja lietderības koeficientu -1. Šišļaņņikovam pēc divām spēlēm ir vieni vārti un +1 lietderība, Spruktam punktu nav un arī +1.

Šveicē vakar un šodien notika kausa izspēles 1/16 fināla posms. Trijos no 16 mačiem piedalījās latviešu hokejistu pārstāvētās komandas un visas trīs svinēja pārliecinošas uzvaras. Cīrihes ‘’Lions’’ sagrāva trešās līgas vienību ‘’Frauenfeld’’ ar 8:1, Ronaldam Ķēniņam atzīmējoties ar vienu piespēli. ‘’Lugano’’ ar 9:1 pārspēja ceturtās līgas komandu ‘’Seewen’’, Elvis Merzļikins palika rezervē, savukārt Langnavas ‘’Tigers’’ sagrāva trešās līgas vienību ‘’Argovia Stars’’ ar 8:2. Ivars Punnenovs netika iekļauts pieteikumā.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.sports.kz/news/temirtau...
Alps Hockey League
https://www.sihf.ch