Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Edgars Kulda ar vārtiem un piespēli sekmē komandas uzvaru, 1+1 arī Rihardam Bukartam

Edgars Kulda ar vārtiem un piespēli sekmē komandas uzvaru, 1+1 arī Rihardam Bukartam
Edgars Kulda Foto: PSG Berani Zlin

Ar rezultatīvu sniegumu Čehijā un Vācijā komandu uzvaras sekmējuši latviešu hokejisti. Vārti un piespēle Zlīnas "PSG Berani" uzvarā Edgaram Kuldam, Švenningenes "Wild Wings" panākumu papildlaikā ar 1+1 veicināja Rihards Bukarts.

"PSG Berani" Čehijā pārspēja "Mlada Boleslav" ar 4:1. Edgars Kulda laukumā pavadītajās 15:01 minūtēs (3:24 vairākumā) atklāja spēles rezultātu devītajā minūtē, kopumā izdarot trīs metienus, kā arī asistēja trešajā vārtu guvumā un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Latviešu uzbrucējs sezonas 37 spēlēs izcēlies ar 17 punktiem (9+8).

Tikmēr aizsargs Ralfs Freibergs laukumā atradās 24:51 minūtes (2:48 vairākumā, 3:39 mazākumā), kas ir lielākais spēles laiks komandā, un to laikā viņš vienreiz meta pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, kā arī saglabāja neitrālu lietderības koeficientu. Ar 15 uzvarām 37 spēlēs "PSG Berani" atrodas desmitajā pozīcijā līgas kopvērtējuma tabulā.

Zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvoja līgas līdervienība "Ocelari" - 5:6 pret "Plzen". Roberts Bukarts 17:49 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nerealizēja "bullīti" pēcspēles metienu sērijā, Guntim Galviņam 19:43 minūtēs viens metiens, četri bloķēti metieni un negatīvs lietderības koeficients -1. Sakāve nav liegusi komandai saglabāt pirmo vietu līgā, tuvākie sekotāji "Byli Tigri" atpaliek par diviem punktiem.

Ceturto uzvaru piecās spēlēs izcīnījusi "Mountflield", kas ar 3:1 pārspēja "Vitkovice". Oskaram Cibuļskim 21:53 minūtēs (4:20 vairākumā, 4:43 mazākumā) divi metieni pa vārtiem, Mārim Bičevskim 13:58 minūtēs (0:23 vairākumā, 1:47 mazākumā) viens metiens, viens bloķēts metiens, viens spēka paņēmiens, trīs uzvarēti iemetieni no septiņiem, divu minūšu noraidījums un negatīvs lietderības koeficients -1.

Vācijā 14.panākumu sezonā izcīnījusi "Wild Wings", kura papildlaikā ar 4:3 pārspēja līgas trešās vietas īpašnieci "DEG". Liela loma uzvarā latviešu uzbrucējam Rihardam Bukartam, kurš guva komandas otros vārtus, kā arī asistēja uzvaras vārtos papildlaikā. Uzvara "Wild Wings" nav ļāvusi pakāpies uz augšu līgas kopvērtējumā, un tā joprojām atrodas pēdējā, 14.vietā. Bukarts 31 spēlē izcēlies ar 13 punktiem (6+7).

"Panther" ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Pinguins", taču Arvīds Reķis laukumā nedevās.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā "Lada" ar 4:1 pārspēja "Dizel", Artūrs Ozoliņš joprojām ārstē gūto savainojumu.

Austrijas EBEL "99ers" ar 1:2 piekāpās "Foxes", Zintis Nauris Zuševics ar ierakstiem statistikas rādītājos nav izcēlies.

Ar rezultatīvu piespēli Slovākijā "Novo Zamky" pārliecinošu sauso uzvaru pret "MAC Ubjuda" (0:5) palīdzējis izcīnīt Jānis Andersons. Latviešu aizsargs laukumā pavadītajās 15:22 minūtēs asistēja komandas ceturtajos vārtos un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Hokejists sezonas 47 spēlēs iekrājis sešus punktus (1+5).

Savukārt "Poprad" pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 zaudēja "Dukla Trencin". Artūram Salijam 16:03 minūtēs divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients.

Vienīgajā Francijas "Ligue Magnus" spēlē "Gap" ar 1:4 atzina "Grenoble" pārākumu, taču nedz Elvijs Biezais, nedz Roberts Jekimovs (sejas savainojums) laukumā nedevās.

Anglijas Elites hokeja līgā Georga Golovkova un Riharda Grigora "Lightning" ar 1:2 piekāpās "Steelers" , savukārt Ričarda Birziņa "Flyers" pēcspēles metienu sērijā zaudēja "Panthers" - 2:3.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz
https://www.del.org/
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.erstebankliga.at/
https://www.hockeyslovakia.sk
Synerglace Ligue Magnus
https://eliteleague.co.uk/

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 20:47, pirms 5 gadiem
Protams, ka prieks par jaunajiem mūsu kadriem ārzemēs, ka tie tur nepazūd!

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 21:33, pirms 5 gadiem
vozā rakstīja: Protams, ka prieks par jaunajiem mūsu kadriem ārzemēs, ka tie tur nepazūd!
par kuriem JAUNAJIEM Tu runā??? Kurš no rakstā minētajiem tiešām atbilst statusam 'Jaunais'?

  +2 [+] [-]

, 2019-01-20 21:36, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: par kuriem JAUNAJIEM Tu runā??? Kurš no rakstā minētajiem tiešām atbilst statusam 'Jaunais'?
visi ir jauni, kamēr spēlē hokeju!
hokejā varot progresēt līdz 40 gadiem un debitēt PČ

     [+] [-]

, 2019-01-20 21:40, pirms 5 gadiem
Kas ar Robčiku? Rezultativitae looooti kritusies

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 21:41, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: visi ir jauni, kamēr spēlē hokeju!
hokejā varot progresēt līdz 40 gadiem un debitēt PČ
ehz... žēl, ka Reķis vairs nav jaunais...