Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Mārim Jasam divi vārti Slovākijā, Maslovskim - Somijā

Mārim Jasam divi vārti Slovākijā, Maslovskim - Somijā
Māris Jass Latvijas izlases formā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Slovākijas čempionātā ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Māris Jass, Somijas "Mestis" līgā divi goli Rūdolfam Maslovskim, bet Francijā vārti Artūram Ševčenko un Rolandam Vigneram.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) 22. uzvaru 25 mačos izcīnīja Leonida Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas “Dynamo”, kas pārspēja Angarskas “Yermak” ar 4:1. Trenera dēls Kirils Tambijevs mačā nepiedalījās. Karagandas “Saryarka” ar identisko rezultātu apspēlēja “Gornyak”. Aizsargs Edgars Siksna aizvadītajās 16 minūtēs atzīmējās ar vienu piespēli un +1 lietderību. Eduarda Hugo Jansona Aļmetjevskas “Neftyanik” pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 piekāpās Permas “Molot-Prikamye”. Aizsargs laukumā pavadīja 14:21 minūtes un maču pabeidza ar +1 lietderību. Krasnojarskas “Sokol” ar 2:1 pārspēja VHL vicelīderi “SKA-Neva”. Artūrs Ozoliņš vienu reizi rezultatīvi piespēlēja un nopelnīja +1.

Čehijas ekstralīgā pie uzvaras tika “Mountfield”. Andra Džeriņa (21:18 minūtes) un Oskara Cibuļska (20:40 minūtes) komanda paņēma divus punktus, pēcspēles metienu sērijā pārspējot “Mlada Boleslav”. Citā līgas mačā “Aukro Berani” ar 1:3 atzina “Trinec” pārākumu. Lielākais spēles laiks zaudētāju rindās bija Ralfam Freibergam - 23:24 minūtes, kuram šajā mačā -2 lietderība. Roberts Bukarts bez punktiem un ar -1.

Slovākijā “Zvolen” ar 2:3 zaudēja “Nitra”. Aizsargs Jānis Andersons palika bez punktiem. Arī cita latviešu komanda – “Nove Zamky” piedzīvoja neveiksi, zaudējot “Detva” ar 2:4. Abus vārtus zaudētāju rindās guva Māris Jass, bet Koba Jass palika bez punktiem.

Šveices NLA Cīrihes “Lions” ar 5:2 uzveica “Lausanne”. Laukumā pavadītajās 15:21 minūtēs Ronalds Ķēniņš tika pie -1 lietderības, bet Ivars Punnenovs palika rezervē “Tigers” zaudējumā pret “Fribourg-Gotteron”. Vācijs DEL Augsburgas “Panther” iemeta septiņas ripas “Kolner” vārtos, svinot uzvaru ar 7:4. Arvīds Reķis nevienā no vārtu guvumiem nepiedalījās.

“Mestis” turnīrā Rūdolfa Maslovska “Kettera” ar 6:3 pārspēja “K-Vantaa”, pašam uzbrucējam gūstot divus vārtus. “Allsvenskan” čempionātā Maksims Ponomarenko palika ārpus pieteikuma, bet “Timra” piekāpās “Sodertalje”. Dānijas “Metal Ligaen” Roberta Jekimova “White Hawks” ar 12:1 sagrāva “Eagles”, pašam uzbrucējam ar rezultativitāti neatzīmējoties. Austrijas atklātajā čempionātā “99ers” ar 5:2 tika galā ar VSV. Zintis Nauris Zuševics punktus neguva, bet maču pabeidza ar -1.

Virkne Latvijas hokejistu aizvadījuši savus mačus Francijā. “Mullhouse” tika pie uzvaras ar 5:4 pār “Rouen”. Ar vārtu guvumiem atzīmējās Artūrs Ševčenko un Rolands Vigners, kuram arī viena piespēle. “Lyon” svinēja uzvaru pār “Angers” ar 4:2. Renārs Demiters bez punktiem, Artūram Mickēvičam viena piespēle.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-18 05:37, pirms 6 gadiem
Masala grands!