Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A. Širokovam vārti otrajā spēlē pēc kārtas, "Neman" turpina uzvarēt

A. Širokovam vārti otrajā spēlē pēc kārtas, "Neman" turpina uzvarēt
Aleksejs Širokovs
Foto: www.hcneman.by

Pieredzējušais Latvijas hokeja uzbrucējs Aleksejs Širokovs guva vārtus jau otrajā spēlē pēc kārtas, palīdzot Grodņas "Neman" ar 5:2 uzvarēt Žlobinas "Metallurg". Grodņai tā bija trešā uzvara pēc kārtas.

Baltkrievijas Ekstralīgas spēlē ar vārtu guvumu izcēlās uzbrucējs Aleksejs Širokovs, kurš palīdzēja Grodņas "Neman" ar 5:2 uzvarēt Žlobinas "Metallurg". Mačā piedalījās arī "Neman" aizsargs Atvars Tribuncovs, kurš izcēlās ar pozitīvu koeficientu (+1), vienu metienu pa vārtiem un četrām soda minūtēm.

Citā spēlē "Gomel" un uzbrucējs Edijs Brahmanis ar 6:4 uzvarēja "Lida". Brahmaņa rēķinā viena rezultatīva piespēle, divas soda minūtes un astoņi metieni pa vārtiem.

Trešo spēli zviedru "Allsvenskan" (pēc spēka – otrā līga) šovakar aizvadīja 16 gadus vecais aizsargs Kristiāns Rubīns. Latvietis spēlēja trešajā aizsargu pārī, pavadīja laukumā 11 ar pusi minūtes un vienreiz meta pa vārtiem, bet viņa pārstāvētais "Västerås" ar 0:2 piekāpās "Almtuna".

EBEL jaunajā sezonā pirmo spēli aizvadīja uzbrucējs Zintis Nauris Zuševics, kura pārstāvētais Grācas "99ers" ar 4:6 piekāpās Zalcburgas "Red Bull". Latvietis palika bez punktiem.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) šodien tika aizvadīti pieci mači, un četros no tiem laukumā devās Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Aizsargs Mārtiņš Jakovļevs un Angarskas "Yermak" izbraukumā ar 3:2 uzvarēja "Kazzinc-Torpedo". Jakovļevs spēlēja trešajā maiņā.

Uzbrucējs Artūrs Mickevičs mačam netika pieteikts, bet Ņeftekamskas "Toros" ar 2:3 viesos piekāpās Tjumeņas "Rubin". Tāds pats rezultāts tika fiksēts Orskas "Yuzhny Ural" un Volžskas "Ariada" spēlē. "Ariada" uzvarēja ar 3:2 (pēcspēles metienos), bet zaudētāju rindās mačā piedalījās uzbrucējs Kirils Tambijevs.

Tikmēr Leonīda Tambijeva trenētais Karagandas "Saryarka" ar 3:4 piekāpās Almetjevskas "Neftyanik". Mačā piedalījās "Saryarka" uzbrucēji Artūrs Kuzmenkovs un Rustams Begovs, kuri gan palika bez punktiem.

Trīs mači tika izspēlēti arī Kazahstānas čempionātā, tomēr arī tur Latvijas hokejisti neizcēlās ar rezultativitāti. Kokšetau "Arlan" bez uzbrucēja Artūra Ozoliņa pieteikumā ar 5:4 uzvarēja "Astana". Astanas sastāvā mačā piedalījās aizsargi Rolands Gritāns un Renārs Demiters. Gritānam divas soda minūtes.

Karagandas "Berkut" ar aizsargu Artūru Saliju ierindā ar 2:1 uzvarēja Rudnijas "Gornyak". Salija un "Gornyak" uzbrucējs Egīls Kalns nopelnīja pa divām soda minūtēm. Tikmēr Temirtau "Arystan" bez uzbrucēja Andreja Smirnova pieteikumā ar 4:2 uzvarēja Astanas "Nomad".

Vakar Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) uzbrucējs Artjoms Dašutins un Voskresenskas "Khimik" ar 3:2 pārspēja Sanktpēterburgas "SKA-1946". Dašutinam pozitīvs koeficients (+1), divas soda minūtes un viens uzvarēts iemetiens (no diviem).

Vakar "MOL Liga" sezonu ar vārtu guvumu un zaudējumu sāka 23 gadus vecais aizsargs Reinis Demiters, kura pārstāvētais ungāru UTE ar 5:6 papildlaikā piekāpās slovāku "Nove Zamky". Latvieša rēķinā arī negatīvs koeficients (-1).

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
pointstreak.com
Svenska Ishockeyförbundet
Erste Bank Eishockey Liga - Austria
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
www.icehockey.hu

  -1 [+] [-]

, 2014-09-18 23:24, pirms 10 gadiem
Uz Dinamo!

  -1 [+] [-]

, 2014-09-18 23:52, pirms 10 gadiem
Žēl, džeka. Noderīgs būtu Dinamo Rīgai. Nesaprotu to politiku par diskābeli. (maitas)

  -1 [+] [-]

, 2014-09-19 00:00, pirms 10 gadiem
Nedaudz,sajaucu,tēmu. Piedodiet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-09-19 00:38, pirms 10 gadiem
(LTG ) Prieks lasīt tavus komentārus!

  +3 [+] [-]

, 2014-09-19 07:28, pirms 10 gadiem
Savādi, ka Širokovu Dinamo pēc pirmajām sezonām brāķē. Normāls darba rūķis.

  +3 [+] [-]

, 2014-09-19 08:15, pirms 10 gadiem
Vakar A.Bērziņš(0+1) ieguva pirmo trofeju no Latvijas hokejistiem šajā sezonā Itālijas superkausu:
Supercup: Ritten Sport - HC Pustertal 3:4 (0:1,...