Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rihards Bukarts iemet savu pirmo ripu Vācijā

Rolands Eliņš

Rihards Bukarts iemet savu pirmo ripu Vācijā
Rihards Bukarts
Foto: Bz-berlin.de

Latvijas hokejists Rihards Bukarts savas komandas iespaidīgā uzvarā DEL līgas ceturtdaļfinālā spēlē atzīmējās ar vārtu guvumu, kas viņam ir pirmais kopš pievienošanās Berlīnas „Eisbaren” vienībai.

Vācijas hokeja čempionātā Rihards Bukarts palīdzēja „Eisbaren” gūt graujošo uzvaru pār Volfsburgas „Grizzly”, sakaujot to ar 8:1. Bukarts guva komandas sestos vārtus trešā perioda sākumā, bet citos vārtu guvumos ar rezultativitātes punktiem nepiedalījās.

Bukarta komanda līdz ar to ceturtdaļfināla sērijā pārņēmusi vadību ar 2:1, un nākamo spēli aizvadīs 21. martā. Bukarts komandai pievienojās tikai nesen, debitējot Vācijas DEL, un šie viņam ir pirmie vārti Vācijas līgā. Šī viņam bija piektā spēle "Eisbaren" rindās, ieskaitot regulārās sezonas nogali, un šajā laikā Bukarts, kurš šosezon spēlēja gan Čehijā, gan Rīgas "Dinamo", iekrājis 1+1.

Lielbritānijā Elites līgā Ervīns Muštukovs palika rezervē Šefīldas „Steelers” uzvarā ar 4:3 pār līgas līderi Kārdifas „Devils”, bet Ričards Birziņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja „Flyers” ar 6:2 pieveikt „Dundee Stars”. Gan Muštukova komanda, kas ieņem piekto vietu kopvērtējumā, gan Birziņa komanda, kas pakāpusies uz trešo vietu, jau garantējušas vietu izslēgšanas spēlēs.

     [+] [-]

, 2018-03-18 23:06, pirms 6 gadiem
Cik var redzēt flashscore tad Rihards ir 4. maiņas spēlētājs, pie graujošas uzvaras iespējams ticis laukumā!Kur var redzēt spēles kaiku?

  +2 [+] [-]

, 2018-03-18 23:42, pirms 6 gadiem
dorupnieks rakstīja: Cik var redzēt flashscore tad Rihards ir 4. maiņas spēlētājs, pie graujošas uzvaras iespējams ticis laukumā!Kur var redzēt spēles kaiku?
Nekur

Principā talantīgs puisis, bet liekās, ka šis pārāk labi par sevi domā, domāju, ka kļūda bija viņam, ka nedevās uz ZA, vēlreiz iekarot AHL, jo redzam, ka šosezon šī mētāšanās neko labu nedeva ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-19 10:51, pirms 6 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Nekur

Principā talantīgs puisis, bet liekās, ka šis pārāk labi par sevi domā, domāju, ka kļūda bija viņam, ka nedevās uz ZA, vēlreiz iekarot AHL, jo redzam, ka šosezon šī mētāšanās neko labu nedeva ..
Mums jau to grūti pateikt, nezinot kādi bija piedāvājumi no ZA. :Seit jau arī viss izskatījās rožaini, no sākuma vienā komandā ar brāli pēc tam Rīgas sanatorijā, it kā jau ideāla vieta lai attīstītos, bet nu daudz kas atkarīgs vai trāpa pie īstā trenera, kurš uzticās.

     [+] [-]

, 2018-03-19 11:41, pirms 6 gadiem
Edgars rakstīja: Mums jau to grūti pateikt, nezinot kādi bija piedāvājumi no ZA. :Seit jau arī viss izskatījās rožaini, no sākuma vienā komandā ar brāli pēc tam Rīgas sanatorijā, it kā jau ideāla vieta lai attīstītos, bet nu daudz kas atkarīgs vai trāpa pie īstā trenera, kurš uzticās.
daudz kas ir arī atkarīgs no paša... diez vai nu ir tā, ka visi treneri pēc kārtas tgad speciāli mazo Bukartu gremdē...