Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam piespēle uzvaras vārtos, Punnenovs ielaiž septiņas ripas sagrāvē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bukartam piespēle uzvaras vārtos, Punnenovs ielaiž septiņas ripas sagrāvē
Roberts Bukarts. Foto: hcocelari.cz

Čehijas čempionātā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Tršiņecas "Ocelari", un uzvaru nesošajos vārtos, kas tika gūti noslēdzošajā trešdaļā, rezultatīvi piespēlēja Roberts Bukarts.

Čehija

"Ocelari" mājās ar 4:2 pieveica "Verva". Uzvaras vārti tika gūti 49. minūtē, bet pārsvaru izdevās dubultot sešas minūtes pirms beigām. Uzvaras vārtos rezultatīvi piespēlēja Roberts Bukarts, kuram tā bija desmitā piespēle sezonā. Viņš uz ledus pavadīja 16:27 minūtes, izdarīja vienu metienu un tika pie pozitīvas lietderības +1. Guntis Galviņš spēlēja 18:26 minūtes, divas reizes meta pa vārtiem un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zviedrija

"Orebro" izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā uzvarēja "Linkoping". Viesiem izlīdzinājumu 48. minūtē panāca Ārons Palušajs, kurš guva savus otros vārtus mačā. Rodrigo Ābols laukumā pavadīja 17:29 minūtes, kuru laikā izdarīja piecus metienus pa vārtiem, šajā rādītājā dalot pirmo vietu komandā. Uzbrucēja kontā arī trīs spēka paņēmieni, 60% uzvarētu iemetienu un negatīva lietderība -1.

VHL

"Neftyanik" izbraukumā ar 1:0 pagarinājumā pārspēja "Ryazan", un par galvenajiem varoņiem kļuva divi hokejisti no Latvijas – uzvaras vārtus guva Eduards Jansons, bet viņam piespēlēja Nikolajs Jeļisejevs. Jansonam tie bija pirmie vārti sezonā. Viņš laukumā pavadīja 20:28 minūtes, izdarīja četrus metienus, vienu reizi pārkāpa noteikumus un dueli pabeidza ar lietderības koeficientu +1. Jeļisejevs aizvadīja 17:01 minūti, arī vienu reizi pārkāpa noteikumus un tika pie +1 koeficienta.

Norvēģija

"Stjernen" savā laukumā ar 2:3 zaudēja "Stavanger", iedzinējos nonākot sestajā minūtē un nevienu sekundi nepavadot vadībā. Maksims Ponomarenko aizvadīja 20:13 minūtes, kas bija trešais ilgākais laiks mājinieku rindās, un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Alpi

"Lustenau" savā laukumā ar 3:0 pieveica "Olimpija", visus vārtus gūstot pirmajās divās trešdaļās. Lielisku maču aizvadīja Māris Jučers, kurš tika galā ar 30 metieniem un palika nepārspēts.

Šveice

Smagu sakāvi piedzīvoja "Tigers", izbraukumā ar 3:10 piekāpjoties "Fribourg-Gotteron". Tiesa, pēdējā trešdaļa tika zaudēta ar apkaunojošo 0:5. Ivars Punnenovs spēli sāka uz rezervistu soliņa, bet laukumā devās pēc pirmās trešdaļas, kad "Tigers" bija iedzinējos ar 1:3. Turpinājumā Latvijas izlases vārtsargs kapitulēja septiņas reizes, atvairot 15 no 22 metieniem. Uzbrucējs Rihards Melnalksnis bija pieteikts, bet laukumā nedevās.

Anglija

"Lightning" viesos ar 3:6 piekāpās "Clan". Komandas otros vārtus guva Georgs Golovkovs.

     [+] [-]

, 2018-11-17 23:44, pirms 5 gadiem
Jansona vārtu guvums VHL spēlē (video - no 2:57:55):
https://www.youtube.com/watch?v=gr2...