Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins un Ķēniņš soli no Šveices pusfināla, A. Ozoliņš izstājas VHL ceturtdaļfinālā

Agris Suveizda

Merzļikins un Ķēniņš soli no Šveices pusfināla, A. Ozoliņš izstājas VHL ceturtdaļfinālā
Elvis Merzļikins
Foto: hclugano.ch

Vairs tikai vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Šveices hokeja čempionāta pusfinālā ir regulārās sezonas ceturtās vietas ieguvēja "Lugano" un septītās pozīcijas ieņēmēja Cīrihes "Lionas", kuras savās sērijās ir vadībā ar 3-1.

"Lugano", kas sēriju sāka ar diviem panākumiem savā laukumā, šovakar arī izbraukumā pievārēja "Fribourg-Gotteron" (3:1). Elvis Merzļikins atvairīja 29 no 30 metieniem. Ar 3-1 sērijā vadībā ir arī Cīrihes "Lions", kas "play-off" sāka ar 1:4 izbraukumā, bet nu trīs mačos pēc kārtas apspēlējusi regulārās sezonas vicečempioni "Zug", šovakar mājās uzvarot ar 5:0. Ronalds Ķēniņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 42 sekundes, izdarīja trīs metienus, bloķēja vienu metienu un uzvarēja divos no trim iemetieniem. Tikmēr trīs kārtas līdz pārspēļu turnīra beigām vietu augstākajā līgā nosargāja "Tigers", kas bez Ivara Punnenova mājās ar 4:1 apspēlēja "Ambri-Piotta".

Krievijas Augstākās līgas ceturtdaļfinālā izstājās Krasnojarskas "Sokol", kas mājās nenosargāja divu vārtu pārsvaru, 20 sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu, tomēr pagarinājumā ar 3:4 piekāpās Almetjevskas "Neftyanik" un sērijā zaudēja ar 0-4. Artūrs Ozoliņš mājinieku rindās šodien spēlēja 19 minūtes un 16 sekundes, izdarīja divus metienus, uzvarēja 45,5% iemetienu (10/22) un tika pie negatīvas lietderības -1. Izslēgšanas spēlēs Ozoliņam deviņos mačos astoņi (1+7) punkti, bet regulārajā sezonā 52 spēlēs 34 (13+21) punkti. Eduards Hugo Jansons uzvarētāju rindās nespēlēja. Savukārt pirmo zaudējumu piedzīvoja Leonīda Tambijeva vadītais Sanktpēterburgas "Dynamo", kas ar 1:5 viesos piekāpās Novokuzņeckas "Metallurg", bet sērijā ir priekšā ar 3-1.

Lielbritānijas Elites līgā Šefīldas "Steelers" mājās ar 2:3 piekāpās Notingemas "Panthers". Ervīns Muštukovs atvairīja 19 no 22 metieniem. Citā spēlē "Fife Flyers" ar 5:2 izbraukumā pieveica Belfāstas "Giants". Ričards Birziņš sakrāja 14 soda minūtes – otrajā trešdaļā divu un trešajā trešdaļā 2+10 minūšu sods.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

     [+] [-]

, 2018-03-18 11:17, pirms 6 gadiem
Šitos visus bukus derētu uz Latvijas izlasi, lai jaunie un vecie saiet kopā, nu tik Hārtlijam būtu ko izvēlēties.