Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Toronto spēlējošajam Rubīnam sestā piespēle sezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Toronto spēlējošajam Rubīnam sestā piespēle sezonā
Kristiāns Rubīns ar ripu. Foto: Toronto Marlies

Amerikas Hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli izcēlies latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns, tomēr viņa pārstāvētā Toronto "Marlies" piedzīvoja zaudējumu, savā laukumā ar 2:4 piekāpjoties Rokfordas "IceHogs".

Kristiāns Rubīns izcēlās ar piespēli, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, jo viņš bija uz ledus sestajā minūtē, kad pretinieki atklāja rezultātu. Šajā sezonā aizvadītajās 18 spēlēs Rubīns sakrājis septiņus punktus un +4 lietderību. Pērn viņš laukumā devās 15 mačos un sakrāja 0+3.

"Marlies" zaudējumā izdarīja nieka 13 metienus pa vārtiem. Toronto vienība, kas pēdējos gados bijusi viena no spēcīgākajām AHL, ieņem otro vietu Ziemeļu divīzijā. 27 mačos izcīnītas 17 uzvaras un sakrāti 37 punkti, atpaliekot vienīgi no Ročestras "Americans". Tiesa, "Marlies" tagad piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas.

Springfīldas "Thunderbirds" izbraukumā palika sausā pret Providensas "Bruins" – 0:5. Rodrigo Ābols mačam nebija pieteikts. Centra uzbrucējs aizvadījis astoņus mačus, tiekot pie vienas piespēles.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-16 10:01, pirms 4 gadiem
Rubīns priecee, tikai shaa sistēma tikt līdz NHL ir ljoti smags uzdevums. NHL ir traki talanti prieksha, un arī AHL ir 2-3 kurus ir ljoti grūti nokost.
Jāturpina progresēt un jāgaida uz kādu mainjas darījumu. Aizsargs talantīgs ar ljoti labu augumu. Abi ar Chuksti būs liels un spēcīgs pāris izlasee, cerams, daudzus gadus.

     [+] [-]

, 2019-12-16 10:32, pirms 4 gadiem
Sochi rakstīja: Rubīns priecee, tikai shaa sistēma tikt līdz NHL ir ljoti smags uzdevums. NHL ir traki talanti prieksha, un arī AHL ir 2-3 kurus ir ljoti grūti nokost.
Jāturpina progresēt un jāgaida uz kādu mainjas darījumu. Aizsargs talantīgs ar ljoti labu augumu. Abi ar Chuksti būs liels un spēcīgs pāris izlasee, cerams, daudzus gadus.
Vēl jau viss priekšā, 22 gadi. AHL teicama līga izaugsmei.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-16 17:13, pirms 4 gadiem
Es noteikti nebiju viens no tiem, kas skandināja, ka Ābols ir NHL kalibrs, bet es nedomāju, ka viņa karjera ZA būs tik bezcerīga.