Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Spiridonovs: "Cipruss nekliedza uz spēlētājiem? Arī čuksti var nogalināt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Spiridonovs: "Cipruss nekliedza uz spēlētājiem? Arī čuksti var nogalināt"
Aigars Cipruss un Andrejs Ignatovičs
Foto: hcneman.by

Krievu speciālists Vasīlijs Spiridonovs (63) kļuvis par Grodņas "Neman" galveno treneri. Līdzšinējais galvenais Aigars Cipruss un asistents Andrejs Ignatovičs tagad zaudējuši darbu šajā klubā. Stingrās līnijas piekritējs nevēlas pārmest savam priekšgājējam pārāk lielu demokrātiskumu.

Jaunapstiprinātais galvenais treneris Spiridonovs nevēlas pārāk kritizēt savu priekšgājēju darbu. "Man nepatīk nosodīt kolēģu darbu. Sezonas starts neizdevās, taču pirms tam tika izcīnīts valsts kauss, līdz ar to varēja būt varianti. Bet dzirdēju, ka spēle nebija skatāma ["не просматривалась"]."

Ir viedoklis, ka iemesls bija arī Ciprusa pārāk lielais demokrātiskums. "Un kā tas izpaudās? Nekliedza uz spēlētājiem? Nenogurstu atkārtot: hokejistu var nogalināt arī ar čukstiem," saka treneris.

Spiridonovs ir pazīstams kā stingrs treneris. "Es puišiem jau pateicu: prasīšu atbildību tikai par kļūdām. Un pie viena noskaidrošu, kāpēc tādas tiek pieļautas. Bezjēdzīgi bļaut uz jauno, ja viņš pagaidām vēl nespēj kaut ko izpildīt, jo vēl par maz pieredzes. Ja viņš ar visiem saviem mīnusiem atdod sevi cīņā, nedomājot guļās zem ripām, tad viņš ir mans spēlētājs. Ja nē, tad "uz redzēšanos" pateikšu kaut vai čukstus. Bet ātri un stingri. It sevišķi tagad, kad komandai jātiek uz augšu," norāda speciālists.

Kā jau ziņots, par Grodņas "Neman" galveno treneri līdz šim strādāja Latvijas speciālists Aigars Cipruss (42), bet viņam asistēja mūsu Andrejs Ignatovičs (43), kurš savulaik bija Leonīda Tambijeva un Aigara Ciprusa maiņas partneris Rīgas "Dinamo" un Latvijas nacionālajā izlasē. "Neman" spēlētāju rindās ir divi mūsējie - aizsargs Atvars Tribuncovs (37) un uzbrucējs Aleksejs Širokovs (33). Baltkrievijas čempionāta jauno sezonu grodņieši sāka ar četriem zaudējumiem, un tikai sestdien izdevās gūt pirmo panākumu, savukārt jau svētdien tika prezentēts jaunais galvenais treneris Vasīlijs Spiridonovs.

Izmantotie resursi:
www.pressball.by

  +3 [+] [-]

, 2014-09-16 17:19, pirms 10 gadiem
Širokovs izskatās ar tur ilgi neaizkavēsies...
Viņa aģentūra meklē darbu Krievijā:
Латышский нападающий не против вернуться в Россию
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-16 22:07, pirms 10 gadiem
Nepatīk nevienu kritizēt un piekrītu, ka laiks visu saliks pa vietām, taču pagaidām Viddel izskatās pilnīgi nekāds. Pat Širokovs pie tā, ka ir gaļigi kokains (citiem vārdiem labākais kikbokseris starp hokeistiem), būtu labāks par viņu.
Būšu priecīgs nokļūdīties attiecībā pret Viddelu un sagaidu viņa "atvēršanos".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-16 22:37, pirms 10 gadiem
djbubu rakstīja: Nepatīk nevienu kritizēt un piekrītu, ka laiks visu saliks pa vietām, taču pagaidām Viddel izskatās pilnīgi nekāds. Pat Širokovs pie tā, ka ir gaļigi kokains (citiem vārdiem labākais kikbokseris starp hokeistiem), būtu labāks par viņu.
Būšu priecīgs nokļūdīties attiecībā pret Viddelu un sagaidu viņa "atvēršanos".
Ko Tu tur murgo? širokovs met golus, Videls Neman nespēlē, kādu atvēršanos tu gaidi?