Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram zaudējums septītās spēles papildlaikā un AHL sezona galā

Rolands Eliņš

Bļugeram zaudējums septītās spēles papildlaikā un AHL sezona galā
Teodors Bļugers
Foto: penguins.nhl.com

Teodora Bļugera pārstāvētā komanda „Penguins” cietusi neveiksmi AHL otrās kārtas izslēgšanas spēļu sērijā, ar 2:3 šonakt piekāpjoties „Bears” un izstājoties no Kaldera kausa.

Teodors Bļugers šodienas mačā spēlēja ceturtajā maiņā un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, tāpat arī viņam nav fiksēts neviens metiens pa pretinieku vārtiem. Latvijas jaunais uzbrucējs spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, taču palīdzēja savai komandai pirmā perioda izskaņā nonākt vairākumā, kad pret viņu tika pārkāpti noteikumi.

„Penguins” divreiz nokļuva iedzinējos un divreiz prata atspēlēties, pēdējoreiz to paveicot 44. minūtē. Lai arī metienu skaita ziņā Bļugera komandai bija pārsvars (34:24), savā laukumā spēlējošā „Bears” izturēja līdz pamatlaika beigām un pagarinājumā izrāva uzvaru, gūstot izšķirošos vārtus 71. minūtē.

„Penguins” līdz ar to zaudēja sērijā 3-4 un izstājās no Kaldera kausa. Bļugers aizvadīja desmit „play-off” spēles, kurās tika pie vienas rezultatīvas piespēles, četrām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta. Iepriekš Bļugers nospēlēja arī desmit mačus AHL regulārajā sezonā, bet punktus tajos neguva.

Savukārt soli pretim ECHL finālam spēris Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja Alenas „Americans” vēlreiz pieveikt „Komets” un pusfinālsērijā izvirzīties vadībā 2-0. Jevpalova komanda šonakt uzvarēja ar 3:2, panākumu nokārtojot papildlaika pirmajā minūtē. Jevpalovs punktus neguva, bet izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Sērijas nākamā spēle, kas jau norisināsies „Americans” laukumā, paredzēta ceturtdien.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja