Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atvaira 46 metienus, Cibuļskis palīdz nokārtot uzvaru pagarinājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins atvaira 46 metienus, Cibuļskis palīdz nokārtot uzvaru pagarinājumā
Oskars Cibuļskis
Foto: mountfieldhk.cz

Čehijas Ekstralīgas izslēgšanas cīņas ar uzvaru sāka Hradeckrāloves "Mountfield", un panākumu ar divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Oskars Cibuļskis. Dānijā sezona beigusies Robertam Jekimovam, lai gan uzbrucējs izdarīja trīs piespēles. Zaudējumu piedzīvoja arī Elvis Merzļikins.

Čehija

Izslēgšanas spēles ar uzvaru sākusi Hradeckrāloves "Mountfield", kas sērijas pirmajā mačā ar 3:2 pagarinājumā pieveica Liberecas "Bili Tygri". Gan pirmajā, gan otrajā trešdaļā komandas apmainījās precīziem metieniem, bet pagarinājuma trešajā minūtē laukuma saimniekus iepriecināja Lukāšs Vopelka.

Oskars Cibuļskis laukumā pavadīja 22:18 minūtes, kas bija otrais ilgākais laiks uzvarētāju rindās, un izcēlās ar divām piespēlēm. Viņš asistēja "Mountfield" otrajos un arī uzvaras vārtos, un vēl tikai uzbrucējam Radekam Smoleņākam izdevās iekrāt divus punktus. Cibuļskis vienreiz meta pa vārtiem un tika pie lietderības koeficienta +1, jo vienus no vārtiem komanda guva vairākumā. Tikmēr Andris Džeriņš spēlē nepiedalījās.

Dānija

Ceturtdaļfinālā sezona beigusies Fredrikshavnas "White Hawks", kas sērijā ar 0-3 atzina Olborgas "Pirates" pārākumu. Šovakar mājās tika piedzīvots zaudējums ar 3:4 pagarinājumā, viesiem izglābjoties 19 sekundes pirms pamatlaika beigām un uzvaru nodrošinot 75. minūtē.

Laika posmā no 51. līdz 59. minūtei "White Hawks" hokejistiem no 0:2 izdevās panākt 3:2, un visos trīs vārtos rezultatīvi piespēlēja Roberts Jekimovs, kurš darbojās trešajā virknējumā un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Uzbrucējs arī nopelnīja noraidījumu par bloķēšanu.

Slovākija

Pamatīgu pērienu sērijas pirmajā spēlē saņēma "Nove Zamky", kas izbraukumā ar 1:8 piekāpās ar pirmo numuru izsētajai "Nitra" komandai. Laukuma saimnieki jau pirmajā trešdaļā iemeta četras bezatbildes ripas. Neskatoties uz sakāvi, diviem aizsargiem – Mārim Jasam un Artūram Salijam – dueli izdevās pabeigt ar pozitīvu lietderību +1. Salija arī tika pie rezultatīvas piespēles, laukumā pavadot 15:45 minūtes. Jasa kontā četras soda minūtes, divi metieni, uz ledus pavadot 13:33. Tikmēr Kasparam Saulietim viens metiens un negatīva lietderība -1, laukumā pavadot 14:33 minūtes.

Labāk veicās "Žilina", kas viesos ar 2:1 pieveica "Zvolen". Rezultāts tika atklāts astotajā minūtē, un viesiem izvirzīties vadībā ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Jānis Andersons, kurš laukumā pavadīja 19:00 minūtes, izdarīja vienu metienu un dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šveice

Ceturtdaļfināla sērijā vadībā ar 2-1 izvirzījusies Cīrihes "Lions", kas izbraukumā ar 3:2 pieveica "Zug". Uzvarētāji divus vārtus guva mazākumā, bet vienus – vairākumā. Ronalds Ķēniņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja realizēt vairākumu. Viņš spēlēja otrajā maiņā, izdarīja divus metienus pa vārtiem, laukumā pavadīja 18:45 minūtes un dueli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr pirmo zaudējumu trīs mačos piedzīvoja "Lugano", kas savā laukumā ar 3:4 pagarinājumā piekāpās "Fribourg-Gotteron". Viesi izlīdzinājumu panāca septiņas minūtes līdz beigām, kad izcēlās Romāns Červenka, bet uzvaru nokārtoja 76. minūtē. Elvis Merzļikins atvairīja 46 no 50 metieniem. Trīsreiz viņš kapitulēja, kad komandas spēlēja vienādos sastāvos, bet vienu ripu ielaida mazākuma laikā.

  +5 [+] [-]

, 2018-03-16 00:47, pirms 6 gadiem
Ķēniņs normāli krāj punktus playoff

  +2 [+] [-]

, 2018-03-16 00:51, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Ķēniņs normāli krāj punktus playoff
Mjā, atmodies, šādi play off sakrās vairāk, nekā pa visu sezonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja