Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābols vairākumā pielabo metienu un gūst uzvaras vārtus pagarinājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ābols vairākumā pielabo metienu un gūst uzvaras vārtus pagarinājumā
Rodrigo Ābols atzīmē vārtus. Foto: springfieldthunderbirds.com

Amerikas Hokeja līgas karjerā savus pirmos vārtus pagarinājumā guvis centra uzbrucējs Rodrigo Ābols, kurš palīdzēja Springfīldas "Thunderbirds" tikt pie panākuma ar 4:3 pret Šarlotes "Checkers".

AHL

Toronto "Marlies" savā laukumā izglābās no 1:5 deficīta un pagarinājumā ar 7:6 pieveica Belvilas "Senators". Izlīdzinājums tika panākts 17 sekundes pirms pamatlaika noslēguma. Kristiāns Rubīns uzvarētāju sastāvā atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Pretinieku nometnē Rūdolfs Balcers izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Springfīldas "Thunderbirds" izbraukumā ar 4:3 pieveica Šarlotes "Checkers". Uzvaras vārtus pagarinājumā iemeta Rodrigo Ābols, kurš pielaboja metienu un realizēja vairākumu, un guva sezonas piektos vārtus. Vairākumā viņš vēl nebija iemetis, tāpat Ābolam tie ir pirmie uzvaras vārti. Centra uzbrucēja kontā arī piespēle, tādējādi viņš tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Ābols izdarīja trīs metienus pa vārtiem.

ECHL

"Wheeling Nailers" savā laukumā pieveica "Fort Wayne Komets" – 6:1. Renārs Krastenbergs savas komandas trešajos vārtos nopelnīja rezultatīvu piespēli. Viņa kontā arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1.

"South Carolina Stingrays" savā laukumā ar 4:3 pagarinājumā uzvarēja "Greenville Swamp Rabbits". Kristofers Bindulis četras reizes meta pa vārtiem, bet ar punktiem neizcēlās.

QMJHL

"Baie-Comeau Drakkar" izbraukumā atzina "Shawinigan Cataractes" pārākumu – 2:3. Uzvaras vārti tika iemesti divas ar pusi minūtes līdz beigām. Raivis Ansons izdarīja trīs metienus un vienu spēka paņēmienu.

OHL

Neveiksmi savā laukumā cieta "Barrie Colts" – 0:4 pret "North Bay Battalion". Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa, bet Džets Grīvss atvairīja 29 no 32 metieniem. Pēdējā ripa ielidoja tukšos vārtos.

USHL

"Sioux Falls Stampede" savā laukumā ar 5:2 pārspēja "Des Moines Buccaneers". Raimonds Vītoliņš atzīmējās ar +1 lietderības koeficientu. "Madison Capitols" savā laukumā piekāpās "Tri-City Storm" – 2:5. Verners Egle nespēlēja.

NCAA

Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Clarkson", kas ar 3:1 pieveica "Princeton", garantējot divīzijas Top 4. Haralds Egle nespēlēja. "American International" ar 3:2 uzvarēja "Canisius". Jānis Jaks izdarīja divus metienus pa vārtiem. "Maine" ar 1:0 pārspēja "UConn". Eduards Tralmaks izdarīja vienu metienu.

"Quinnipiac" ar 6:1 uzvarēja "St. Lawrence". Kārlis Čukste izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Viņa konta arī trīs metieni pa vārtiem un divi bloķēti metieni, bet lietderības koeficients neitrāls, jo abas piespēles tika izdarītas vairākumā.

"Lake Superior State" ar 4:1 pārspēja "Alabama-Huntsville". Mareks Mitens uzvarētāju vārtos atvairīja 24 no 25 metieniem, bet Roberts Bļugers nespēlēja.

"Alaska-Fairbanks" nospēlēja neizšķirti 2:2 pret "Bowling Green". Gustavs Grigals tika galā ar 30 no 32 metieniem. Roberts Kaļķis izdarīja rezultatīvu piespēli, kā arī vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderību. Markus Komuls izdarīja vienu un bloķēja vienu metienu. Ēriks Žohovs nespēlēja.

"Arizona State", ko pārstāv Filips Buncis un Gvido Jansons, ar 5:2 uzveica "Alaska Anchorage", sasniedzot jaunu rekordu – 22 uzvaras vienā sezonā. Buncim rezultatīva piespēle, viens metiens un +1 lietderība, bet Jansons statistikas ailēs neizcēlās.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-16 09:35, pirms 4 gadiem
Ābols atguvies, pēdējās spēlēs punkti krājas.

  +4 [+] [-]

, 2020-02-16 09:42, pirms 4 gadiem
Ābolam pēdējās 10 spēlēs 4v+7p=11p , +/- +6 ! Sāk uzņemt tempu! cerams, ka būs arī labs papildinājums izlasei čempī!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-16 09:52, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Ābols atguvies, pēdējās spēlēs punkti krājas.
pēdējās 10 spēlēs tikai 2x palicis bez rez. punktiem

     [+] [-]

, 2020-02-16 11:32, pirms 4 gadiem
Balcers uz NHL )))))😂😂😂

     [+] [-]

, 2020-02-16 12:36, pirms 4 gadiem
erikxxl rakstīja: Balcers uz NHL )))))😂😂😂
Nākamsezon ja netiks treidots tad gan jau būs, šosezon nav jēgas vairs.

     [+] [-]

, 2020-02-16 14:05, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Nākamsezon ja netiks treidots tad gan jau būs, šosezon nav jēgas vairs.
???

kā nav jēgas????

     [+] [-]

, 2020-02-16 14:27, pirms 4 gadiem
Abols un Rubins turpina savu pardomato karjeru un shajaa gada jau ieraudzisim vinjus ari kada nhl spelee. Nakoshaja sezona bus mums jau vismaz 6 nhl dzeki un varbut vel Kivlenieks. 7 jau butu pieklajigs cipars musu mazajai valstinjai.

Balcers ir talantigs uzbrucejs, bet vinjam nav ko darit 3.un 4.mainjaa. Diemzhel prieksh pirmajam 2am vinjam nedaudz pietrukst nhl. Lai nu kaa, bet Eiropaa vinjam butu ljoti laba karjera, top khl vai Sveices klubos.

Nakoshaja sezonaa gan jau Egle un Chukste pievienosies Ahl pulcinjam un puse izlases bus no ZA spelejoshiem jau nakamaja pavasarii. Vel jau Kalnins un Punnenovs var laizlidot pari dikjim.