Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš ar divām piespēlēm sekmē pretinieku sagrāvi, Merzļikinam zaudējums bullīšos

Ķēniņš ar divām piespēlēm sekmē pretinieku sagrāvi, Merzļikinam zaudējums  bullīšos
Ronalds Ķēniņš. Foto: Patrick Pitton

Otrdienas vakarā spēles vairākās Eiropas hokeja līgās aizvadīja latviešu hokejistu parstāvētās komandas. Divas rezultatīvas piespēles Šveicē atdeva Ronalds Ķēniņš, savukārt zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvojis Elvis Merzļikins.

"Lausanne" pirmajā spēlē pēc starptautiskā pārtraukuma ar 6:1 sagrāva "Rapperswil-Jona Lakers", kas ir sestā komandas uzvara pēc kārtas. Ronalds Ķēniņš, spēlējot otrajā maiņā, piespēlēja komandas pirmajā un otrajā vārtu guvumā, neveica nevienu metienu pa pretinieku vārtiem, taču iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +3. Ķēniņš 19 spēlēs jau guvis 11 rezultativitātes punktus (3+8).

Pārējās latviešu pārstāvētās komandas Šveicē par uzvaru cīnījās papildlaikā, nonākot līdz pat pēcspēles metienu sērijām. "Tigers" ar 2:3 piekāpās "Biel-Bienne", taču Ivars Punnenovs un Rihards Melnalksnis palika komandas rezervē.

Zaudējums arī Elvja Merzļikina "Lugano" - 1:2 pret "Ambri-Piotta". Merzļikins pamatlaikā un papildlaikā atvairija 32 no 33 metieniem, taču pēcspēles metienu sērijā ielaida trīs no pieciem pretinieku mēģinājumiem.

Zviedrijas hokeja līgā papildlaikā zaudējumu piedzīvoja "Orebro" , 1:2 pret "Mora". Gūstot vārtus pirmā perioda 18.minūtē, "Orebro" vadībā atradās līdz pat trešā periodam. "Mora" trešā perioda septītajā minūtē rezultātu izlīdzināja un papildlaika 50.sekundē spēja izcīnīt uzvaru. Rodrigo Ābols spēlēja "Orebro" trešajā maiņā un 13:52 minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī uzvarēja 33% iemetienu.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ar vieniem gūtiem vārtiem uzvaru izcīnīja Nikolaja Jeļisejeva un Eduarda Jansona pārstāvētais "Neftyanik", 1:0 pret "Tambov". Jeļisejevam 16:38 minūtēs divi metieni pa vārtiem, savukārt Jansons laukumā nedevās.

Ar rezultatīvu piespēli Austrijas EBEL izcēlies Zintis Nauris Zuševics, kura pārstāvētais "99ers' vārtiem bagātā spēlē ar 7:6 papildlaikā pārspēja "AV19". Zuševics asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, kas hokejistam bija sestais punkts sezonā (3+3).

Tikmēr Francijā latviešu hokejistiem dažādas sekmes. Elvija Biezā divi vārtu guvumi un Roberta Jekimova rezultatīva piespēle palīdzēja "Gap" ar 6:5 pieveica "Strasbourg". Biezais guva komandas otros, kuros piespēle Jekimovam, un uzvaru nesošos sestos vārtus. Biezais ar 17 (10+7) punktiem 15 spēles ir ne tikai "Gap" rezultatīvākais spēlētājs, bet arī dalīti sestais līgā. 17 (4+13) punkti, gan 16 spēlēs, Arturam Mickevičam, kurš šovakar palika bez punktiem.

Martina Lavrova un Artura Mickeviča "Lyon" pirms IIHF Kontinentālā kausa izcīņas posma pret "Kurbads" bullīšos ar 2:1 pārspēja "Mont-Blanc". "Nice" uzvarā pret "Grenoble" ar 6:3 35 no 38 metieniem atvairīja Ervīns Muštukovs. Bezcerīga sakāve Artura Ševčenko, Rolanda Vīgnera un Sanda Zolmaņa "Mulhouse" - 0:5 pret "Rouen". Laukumā "Mulhouse" sastāvā no latviešiem devās vien Zolmanis.

Alpu hokeja līgā "Lustenau" ar 3:5 piekāpās "Jesenice". Mārim Jučeram atvairīti 29 no 35 metieniem.

Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.erstebankliga.at
https://www.shl.se
https://www.sihf.ch
https://www.liguemagnus.com/

     [+] [-]

, 2018-11-13 23:58, pirms 5 gadiem
Šodien jāskatās Sabres spēle, cerams, ka tiks pie vel vienas uzvaras!