Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts: "Tas bija emocionāls brīdis, jo nezinu, kur spēlēšu turpmāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bukarts: "Tas bija emocionāls brīdis, jo nezinu, kur spēlēšu turpmāk"
Roberts Bukarts
Foto: hokej.zlin.cz

Sestdienas vakarā Čehijas Ekstralīgas 1/8 fināla sērijā izšķirošo trešo zaudējumu piedzīvoja Zlīnas "Aukro Berani", kas savā laukumā ar 2:3 atzina "Olomouc" pārākumu, sērijā piekāpjoties ar 1-3. Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts no līdzjutējiem atvadījās ar asarām, taču par nākotni nevēlējās spekulēt.

Pēc zaudējuma Roberts Bukarts vispirms pa ledu izvizināja meitu, bet pēcāk devās atvadīties no Zlīnas līdzjutējiem. Šķiršanās bija emocionāla, un uzbrucējs nevaldīja asaras. "Tas bija ļoti emocionāls brīdis, jo nezinu, kur spēlēšu turpmāk," atzina Bukarts, kurš četros izslēgšanas mačos izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Vairāk par saviem nākotnes plāniem viņš runāt nevēlējās. Bukartam pēc šīs sezonas beidzies līgums ar Zlīnu, kamēr pirms neilga laika vienošanos pagarināja komandā spēlējošais aizsargs Ralfs Freibergs.

"Šeit esmu pavadījis divus ar pusi gadus, kuru laikā jutos patiešām laimīgs. Paldies Zlīnai un tās līdzjutējiem par laipno uzņemšanu. Mīlu pilsētu un mīlu visus komandas biedrus," pauda Bukarts, kurš regulārajā sezonā 50 spēlēs sakrāja 49 punktus, kļūstot par ceturto rezultatīvāko spēlētāju Čehijas Ekstralīgā. Starp labākajiem 35 vēl bija tikai divi leģionāri – slovāki Martins Bakošs un Tomāšs Marcinko. "Sezona ir beigusies, bet tāds ir sports un hokejs. Ne tikai "play-off", bet arī sezonas laikā centāmies rādīt labāko sniegumu."

"Bija līdzīga sērija. Pretinieks spēlēja labi, un arī mēs centāmies rādīt visu, ko protam. Sezona nebeidzās uz tās nots, kuru gribējām dzirdēt, bet mēs darījām visu," teica 27 gadus vecais Bukarts, kurš nebija līdz galam apmierināts ar savu veikumu. "Uzbrucējs, kurš ir apmierināts ar to, ka nav guvis vārtus, nav uzbrucējs. Taču hokejs ir komandas sports. Reizēm izdodas iemest pašam, reizēm to izdara komandas biedri."

Ne mazāk emocionāla atvadīšanās no līdzjutējiem izvērtās komandas kapteinim Ondržejam Veselijam, kurš 40 gadu vecumā varētu pielikt punktu karjerai. "Tā bija mana pēdējā spēle šeit. Protams, viss vēl jāpārdomā, bet, visticamāk, tā bija mana pēdējā spēle," teica Veselijs, kurš karjeras gaitā Ekstralīgā aizvadījis 1156 mačus. Viņš norādīja, ka sezona vērtējama ar plusa zīmi. "Pirms sezonas mums neticēja, bet rādījām labu hokeju, un arī beigu iznākums ir labs."

"Ticējām, ka varam uzvarēt un iekļūt ceturtdaļfinālā. Pretinieks bija uzvarams. Visu izšķīra mazās lietiņas, un "Olomouc" vairākos aspektos bija labāka," teica Veselijs. Viens no aspektiem – vairākums, jo Zlīna sērijas laikā neguva nevienus vārtus. "Viņi iemeta trīs, mēs – nevienus. Tā bija viena no lietām. Vēl viena – divcīņas. Viņi bija spēcīgāki un uzvarēja biežāk."

Izmantotie resursi:
Berani bez vůdců? Veselý asi skončí. Bukarts se...
hokej.zlin.cz

  +5 [+] [-]

, 2018-03-12 10:01, pirms 6 gadiem
Nu, eliteprospects pie apstiprinātajām pārejām ir pielikts, ka Bukarts aiziet no HC Zlin.

  +7 [+] [-]

, 2018-03-12 10:05, pirms 6 gadiem
Zlin jāpiedāvā reāls cipars, savādāk bukijs būs prom, man personīgi nekas pret nebūtu ja paliktu stati reāli labi 4 vieta kopvērtējumā ir iespadīgi.

Atvadīšanās vienmēr ir emocionālas, varbūt ne no Dinamo, bet vispār Jā!

  +4 [+] [-]

, 2018-03-12 10:22, pirms 6 gadiem
badža rakstīja: Zlin jāpiedāvā reāls cipars, savādāk bukijs būs prom, man personīgi nekas pret nebūtu ja paliktu stati reāli labi 4 vieta kopvērtējumā ir iespadīgi.

Atvadīšanās vienmēr ir emocionālas, varbūt ne no Dinamo, bet vispār Jā!
Kā ta ne pagaidi, kad permakam, FUNIM un saxonam būs jātvadās no Dinamo, tās būs vēl nebijušas, neredzētas emocijas

 +27 [+] [-]

, 2018-03-12 10:25, pirms 6 gadiem
Esmu vienkārši sajūsmā par mūžīgajiem video rakstu sākumā, kuriem 99% nav nekāda sakara ar pašu rakstu !!!))))
Nākošreiz rakstā par Bukartu ielieciet Bertāna top momentus)))))
Un ar 10 miņūšu reklāmu, varbūt vairāk uzvārīties sanāks.

 +13 [+] [-]

, 2018-03-12 10:31, pirms 6 gadiem
Breakpoint rakstīja: Esmu vienkārši sajūsmā par mūžīgajiem video rakstu sākumā, kuriem 99% nav nekāda sakara ar pašu rakstu !!!))))
Nākošreiz rakstā par Bukartu ielieciet Bertāna top momentus)))))
Un ar 10 miņūšu reklāmu, varbūt vairāk uzvārīties sanāks.
KLAUNU PORTĀLS KURIEM PAR VIŅU SKATĪTĀJU IR NOSPĻAUIES.. CIK NAV BIJUŠU SŪDZĪBU PAR TO LAI NAV TIE NESAKARĪGIE VIDEO PIE RAKSTIEM UN PAŠI NO SEVIS NEVĒRTOS VAĻĀ NETĒRĒJOT MANU NAUDU. PIPEL..

  -1 [+] [-]

, 2018-03-12 11:12, pirms 6 gadiem
Mans cerīgais minējums, NLA līgas apakšas klubs,
no sērijas Ambri-Piotta, Lausanne vai tml.

  +5 [+] [-]

, 2018-03-12 11:22, pirms 6 gadiem
Tikmēr «Isport.cz» vēsta, ka Bukarts karjeru turpinās turpat Čehijas augstākajā līgā, pārstāvot Tršinecas «Ocelārži» komandu.

 +11 [+] [-]

, 2018-03-12 11:31, pirms 6 gadiem
Gan jau pāries uz kādu spēcīgāku ČElīgas klubu. Plus līgums ar lielākiem cipariem. Malacis Bukarts, atradis savu vietu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-03-12 13:47, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Traks esi? Bukarts un Šveice? Tur būtu vieta tādiem girgensoniem un ķēniņiem, nevis bukartiem P.S. principā Bukarts varētu spēlēt JEBKUR, arī KHL/NHL top klubus ieskaitot, tikai... ar nosacījumu, ka spēlē top maiņās ar attiecīga līmeņa partneriem plus ar garantētu spēles laiku vairākumos un ne sekundi mazākumos! P.S.S Rīgā divi Somu ērzeļi to nesaprata, tāpēc arī gandīz vai sačakarēja čalim karjeru, bet KHL un Dinamo kā tāds te ņi pričom, varētu veiksmīgi dragāt arī tur, pie attiecīgiem (pareizajiem priekš Roberta) treneru uzstādījumiem
Es domāju ka šis ir stabils NHL pirmās maiņas kadrs, tik jāsarunā lai pretinieki uzreiz neskrien virsū, lai ļauj kādu brīdi paslidot, apskatīties novērtēt situāciju.Un arī pretinieku vārtsargam nu nav par katru cenu jācenšas ķert katru viņa metienu. Var tak kādu laist cauri, kā nekā pirmās maiņas spēlētājs!
Slēpts komentārs: FUNS

  -3 [+] [-]

, 2018-03-12 14:00, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kā ta ne pagaidi, kad permakam, FUNIM un saxonam būs jātvadās no Dinamo, tās būs vēl nebijušas, neredzētas emocijas
Atmiņas vienmēr būs dzīvas.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-12 16:17, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Bukartu jāmēģina dabūt atpakaļ.
ko Bukarts Tev sliktu izdarījis?

     [+] [-]

, 2018-03-12 16:19, pirms 6 gadiem
Toms Andersons izīrēts līdz sezonas beigām uz NLA klubu SCL Tigers (tur kur Punnenovs). https://mobile.twitter.com/HCThurga... .

     [+] [-]

, 2018-03-12 16:21, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Mans cerīgais minējums, NLA līgas apakšas klubs,
no sērijas Ambri-Piotta, Lausanne vai tml.
minējums stipri garām.
NLA ņem leģionārus ar NHL/AHL pieredzi.
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-12 17:05, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Ar ko, piemēram, Neputnes mīluļi Sedinu brāļi būtu labāki par Bukartu? Da ne ar ko, tādi paši haltūristi čekingošanā Taču SAVA VIETA un loma sastāvā viņiem ir vienmēr!
Ar to arī ir labāki, ka viņiem vieta un loma ir NHL, bet Robim Čehijā

  +2 [+] [-]

, 2018-03-12 18:23, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Jāpamēģina vēlreiz DR. Varbūt tomēr izdodas nostiprināties Eiropas spēcīgākajā līgā. Vēlos, lai būtu pakāpiens karjerā.
Kopš kura laika KHL ir Eiropas spēcīgākā līga?! Stipri viduvējs līmenis. Ja nebūtu ASK un CSKA, tad vispār nebūtu ko skatīties. Nav ko Bukijam KHL un Dinamo darīt. Es domāju, ka jāpaliek Eiropā vai nu tai pašā Čehijā, vai nu Šveicē, piemēram, kur ir pieklājīgs līmenis. Vai nu vēl DEL, bet ne KHL un Dinamo, kurš kuru katru gadu var pazust no kartes.

  +4 [+] [-]

, 2018-03-12 19:02, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: minējums stipri garām.
NLA ņem leģionārus ar NHL/AHL pieredzi.
Dominiks Kubaliks no čehu līgas pārgāja uz Ambri-Piotta! Bez NHL/AHL pieredzes! Šveicē katrs trešais leģionārs ir bez AHL un NHL!

Kāpēc tu pekstiņus stāsti!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-03-12 19:05, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: minējums stipri garām.
NLA ņem leģionārus ar NHL/AHL pieredzi.
Abrag, es nupat paskatijos elite prospects, un uz atru roku atradu kadus 15 arzemniekus bez NHL un AHL, bet nakusus no zviedru, somu, cehu ligam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-12 19:34, pirms 6 gadiem
OILER1981 rakstīja: Kopš kura laika KHL ir Eiropas spēcīgākā līga?! Stipri viduvējs līmenis. Ja nebūtu ASK un CSKA, tad vispār nebūtu ko skatīties. Nav ko Bukijam KHL un Dinamo darīt. Es domāju, ka jāpaliek Eiropā vai nu tai pašā Čehijā, vai nu Šveicē, piemēram, kur ir pieklājīgs līmenis. Vai nu vēl DEL, bet ne KHL un Dinamo, kurš kuru katru gadu var pazust no kartes.
Tas ir Tavs viedoklis un es to respektēju.

     [+] [-]

, 2018-03-12 19:36, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Daudz kas ir atkarīgs no tā, pēc kādiem principiem un ar kādu treneru korpusu tiks veidota DR jaunajai sezonai Ja viss tiks darīts, kā Miķeļa -Laura 2010.11 gada sezonā, tad var droši teikt, ka tādā modelī Bukartam ir īsta vieta, taču ja atkārosies kas līdzīgs Rautokalio-Heikilas "progresīvajam hokejam", tad labāk lai meklē vietu sev kur citur!
Vienmēr esmu teicis ka katras komandas veidošana jāsāk ar galveno treneri un pirmo vārtsargu. Tās ir atslēgas figūras un tur naudu nav jāžēlo.

  -3 [+] [-]

, 2018-03-12 21:11, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Dominiks Kubaliks no čehu līgas pārgāja uz Ambri-Piotta! Bez NHL/AHL pieredzes! Šveicē katrs trešais leģionārs ir bez AHL un NHL!

Kāpēc tu pekstiņus stāsti!!!
Klau, pekstiņ, beidz tuftu dzīt!

Cik no tiem somiem un zviedriem ir bez ZA pieredzes? Daži!
Jā, Kubaliks savā ziņā ir izņēmums, tačiu arī viņam ir ZA 2 aizvadītas sezonas (OHL).
Pasakties uz tiem frančiem, itāļiem, austriešiem u.c. NLA - visiem viņiem ir Šveices hokeja "pilsonība" un viņi tur neskaitās leģionāri, tieši tāpat kā Merzļikinam, Punnenovam, Ķēniņam, T.Andersonam...
Slēpts komentārs: Franko

  +1 [+] [-]

, 2018-03-12 21:48, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Klau, pekstiņ, beidz tuftu dzīt!


Cik no tiem somiem un zviedriem ir bez ZA pieredzes? Daži!
Jā, Kubaliks savā ziņā ir izņēmums, tačiu arī viņam ir ZA 2 aizvadītas sezonas (OHL).
Pasakties uz tiem frančiem, itāļiem, austriešiem u.c. NLA - visiem viņiem ir Šveices hokeja "pilsonība" un viņi tur neskaitās leģionāri, tieši tāpat kā Merzļikinam, Punnenovam, Ķēniņam, T.Andersonam...
OHL tomer nav NHL vai AHL, vai ne?

SC Kloten

Patriks Obrists
Tommi Salinen

HC Ambri Piotta

Eliot Berthon
Dominik Kubalik
Diego Kostner
Tomi Karhunen
Dominic Zwerger

Lausanne

Jakub Stepanek

SCL Tigers

Eero Elo
Antti Erkinjuntti

Geneve-Servette

Johan Fransson
Floran Douay

ZSC Lions

Fredrik Petterson

HC Davos

Robert Kousal

Apnika. vienvardsakot, apsekojot tikai 6 NLA klubus var atrast padsmit legus, kuri nenak no AHL/NHL, un kuriem nav Sveices hokeja pilsoniba.

     [+] [-]

, 2018-03-12 22:10, pirms 6 gadiem
Klau, ATLAID BEIDZOT ROKASBREMZI!

LIELĀKAJAI daļai no Tevis minētajiem ir Šveices hokeja pilsonība - par ko jau minēju iepriekš!!! Viņi nav 'legi" šajā līgā!
Ja jau māki atvērt EP.com, tad varēji arī izlasīt šādu teikumu, pie lielākās daļas no Tevis minētajiem: "Has a Swiss Player-lincence and doesn't count against the foreign-contingent in Switzerland. ".
Šādu statusu viņi ir ieguvuši, jo Šveicē spēlē jau vismaz 5. sezonu. (un gaitas Šveices hokejā ir uzsākuši jau jauniešu vecumā - tieši tāpat kā mūsu Elvis, Ronalds u.c.)

  +1 [+] [-]

, 2018-03-12 22:11, pirms 6 gadiem
Franko rakstīja: Tu laikam aizmirsi, ka KHL džeki izcīnīja olimpisko zeltu.
ar milzīgas veiksmes palīdzību... daudz netrūka, ka zeltu kaklā kārtu izlase, kuras sastāvā bija 100% visi no DEL...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-12 22:43, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Klau, ATLAID BEIDZOT ROKASBREMZI!

LIELĀKAJAI daļai no Tevis minētajiem ir Šveices hokeja pilsonība - par ko jau minēju iepriekš!!! Viņi nav 'legi" šajā līgā!
Ja jau māki atvērt EP.com, tad varēji arī izlasīt šādu teikumu, pie lielākās daļas no Tevis minētajiem: "Has a Swiss Player-lincence and doesn't count against the foreign-contingent in Switzerland. ".
Šādu statusu viņi ir ieguvuši, jo Šveicē spēlē jau vismaz 5. sezonu. (un gaitas Šveices hokejā ir uzsākuši jau jauniešu vecumā - tieši tāpat kā mūsu Elvis, Ronalds u.c.)
Un kā tad ar čehiem Kousalu, Stepaneku un Kubaliku? Vini nu nekadi neietilpst tavas kategorijas. tatad pastav ari cits cels uz NLA - caur KHL, cehu, zviedru, somu u.t.t. ligam, apejot NLA jauniesus un ZA.

     [+] [-]

, 2018-03-12 23:10, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Un kā tad ar čehiem Kousalu, Stepaneku un Kubaliku? Vini nu nekadi neietilpst tavas kategorijas. tatad pastav ari cits cels uz NLA - caur KHL, cehu, zviedru, somu u.t.t. ligam, apejot NLA jauniesus un ZA.
- par Kubaliku atbildēju jau augstāk
- Kousals - vļ viens no retajiem izņēmumiem (līdzīgi kā Kubaliks)
- Štepaneks: vārtsargus šajā tēma jaukt iekšā vispār ir lieki; zini cik vārtsargi-"legi" uzsāka 2017/2018.g. sezonu Šveicē? apaļa 0! Štepaneku paņēma tikai pirms nedēļas, laukumā viņš Lozannas kreklā vēl nav devies.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-13 01:18, pirms 6 gadiem
Есть только один способ реальной экономии на электрике! Узнал об этом лайфхаке в статье опытного инженера-электрика ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! и пользуюсь уже пол года, счет на 50% меньше! Это легально, советую всем, кто не хочет переплачивать!