Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ielaiž trīs ripas, latviešiem Čempionu līgā zaudējumi

Andrejs Siliņš

Merzļikins ielaiž trīs ripas, latviešiem Čempionu līgā zaudējumi
Elvis Merzļikins
Foto: luzernzeitung.ch

Svētdien tikai zaudējumus Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) organizētajā Čempionu līgā piedzīvoja Latvijas hokejistu Māra Bičevska, Oskara Cibuļska, Roberta Bukarta un Elvja Merzļikina pārstāvētās komandas.

Čehijas vienība "Mountfield" izbraukumā ar 0:2 atzina franču "Dragons" pārākumu. Māris Bičevskis zaudētāju rindās izdarīja četrus metienus, saņēma divas soda minūtes un uzvarēja septiņos iemetienos. Oskars Cibuļskis atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Ruānas komandai tas bija pirmais panākums turnīrā, bet "Mountfield" ar četriem punktiem arvien saglabā trešo pozīciju F grupā. Pēdējās divas spēles jāaizvada oktobra vidū pret grupas līderi "Karpat". Lai kvalificētos izslēgšanas turnīram, jāiekļūst labāko divniekā grupā, kas šobrīd čehu vienībai šķiet ļoti grūts uzdevums.

Zaudējumu piedzīvoja arī "Ocelari Trinec" bez Roberta Bukarta ierindā - izbraukumā papildlaikā atzīts somu "Tappara" pārākums ar 2:3. Čehu komandai šis bija trešais zaudējums četros mačos un tā ieņem trešo vietu E grupā. Pēdējās divas spēles jāaizvada pret ceturtajā vietā esošo "Storhamar".

Elvis Merzļikins atvairīja 21 no 24 metieniem, bet viņa pārstāvētā "Lugano" ar 2:3 savā laukumā piekāpās čehu "Pilsen". "Lugano" pēdējie divi mači grupā jāaizvada pret somu JYP, kas tabulā atrodas vietu augstāk, otrajā pozīcijā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-10 08:47, pirms 6 gadiem
Nav iemesla lai Kivlenieku kāds sūtītu uz echl
Stabili ahl
Un no turienes viss iespējams, arī debija NHL