Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam vārti graujošā uzvarā, panākums arī Merzļikinam

Rolands Eliņš

Ķēniņam vārti graujošā uzvarā, panākums arī Merzļikinam
Ronalds Ķēniņš. Foto: Patrick Pitton

Latvijas hokeja leģionāri aizvadījuši spēles Eiropas hokeja līgās, un ar rezultatīvu sniegumu izcēlās gan Šveicē, gan Francijā, gan Čehijā, gan Krievijas VHL spēlējošie hokejisti.

Ronalds Ķēniņš ar vārtu guvumu palīdzēja „Lausanne” Šveices līgā graujoši pārspēt Ženēvas „Servette” (7:1). Ķēniņš kopumā izdarīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Uzvara Šveicē arī Elvim Merzļikinam, kurš atvairīja 22 no 25 „Ambri-Piotta” metieniem, palīdzot „Lugano” uzvarēt ar 5:3. Savukārt Ivans Punnenovs palika rezervē „Tigers” neveiksmē papildlaikā ar 3:4 pret „Lions”.

Čehijā Roberta Bukarta un Gunta Galviņa komandai izdevās ar 4:1 pieveikt „Pirati”, un Galviņš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli ceturto vārtu guvumā. Galviņam arī pozitīvs lietderības koeficients +1, kamēr Bukarts spēlē nepiedalījās. „Mountfield” tikmēr ar 2:1 papildlaikā pieveica „Mlada Boleslav”. Oskars Cibuļskis izdarīja divus metienus pa vārtiem, nospēlējot 22:59 minūtes, kamēr Māris Bičevskis spēlēja 18:45 minūtes un pa vārtiem meta vienreiz. Viņu komandai tā bija trešā uzvara pēc kārtas. Bet „Zlin” ar Ralfu Freibergu un Edgadu Kuldu sastāvā ar 1:2 viesos zaudēja „Olomouc”, pārtraucot savu trīs panākumu sēriju.

Vācijā zaudējums papildlaikā Arvīda Reķa pārstāvētajai „Panther”, kas viesos netika galā ar „ERC Ingolstadt”. Reķa komanda kopvērtējumā noslīdējusi uz ceturto vietu ar 48 punktiem 26 mačos.

Francijā Ervīns Muštukovs bija „Nice” vārtos, bet neglāba savu komandu no zaudējuma 2:4 viesos pret „Grenoble”. Rolands Vīgners izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet viņa un Sanda Zolmaņa pārstāvētā „Mulhouse” ar 2:6 cieta sakāvi pret „Rouen”. Elvijam Biezajam arī rezultatīva piespēle, palīdzot „Gap” bullīšos pieveikt „Angers” ar 4:3.
Slovākijā Jānis Andersons palīdzēja „Nove Zamky” izbraukumā ar 2:1 apspēlēt „Liptovsky”, kamēr Artūra Salijas pārstāvētā „Poprad” ar 4:5 papildlaikā zaudēja DVTK, kas pielika punktu turnīra ceturtās vietas īpašnieces uzvaru sērijai.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) pie kārtējās uzvaras tikusi līdervienība Toljati „Lada”, kas 3:2 papildlaikā pieveica „Kurhan”. Uzvaras vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Artūrs Ozoliņš. Edgars Siksna tikmēr palīdzēja „Karaganda” ar 4:1 pieveikt „Perm”, bet Kirils Tambijevs un „Kazzinc-Torpedo” ar 4:0 pieveica Iževskas vienību.

     [+] [-]

, 2018-12-08 01:31, pirms 5 gadiem
Ivars, nevis Ivans.

Eliņš par Zaipi domā, rakstus rakstot..