Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugers nonāk soli no izstāšanās, Dzierkalam 2-0 finālsērijā

Rolands Eliņš

Bļugers nonāk soli no izstāšanās, Dzierkalam 2-0 finālsērijā
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Mārtiņš Dzierkals pietuvojies uzvarai QMJHL finālsērijā, kurā viņa komanda izvirzījusies vadībā 2-0.

Teodors Bļugers „Penguins” vienības sastāvā piedzīvojis zaudējumu 2:5 pret Hēršijas „Bears”, un rezultāts Kaldera kausa otrās kārtas sērijā kļuvis 2-1 par labu „Bears”. Bļugers šonakt palika ar neitrālu lietderības koeficientu un izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Sērijas nākamā un, iespējams, pēdējā spēle paredzēta parīt.

Kvebekas Junioru hokeja līgā Mārtiņš Dzierkals un „Huskies” pabeidza vakardien iesākto maču ar uzvaru 4:1 pār „Cataractes”. Spēle vakar tika pārtraukta tehnisku defektu dēļ, proti, radās problēmas ar caurulēm, kas atradās zem ledus. Saskaņā ar līgas noteikumiem, spēle tika atsākta šonakt no otrā perioda sākuma, un „Huskies” šajās 40 minūtes vārtus neielaida un uzvarēja. Dzierkals izdarīja trīs metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Dzierkala komanda līgas finālsērijā izvirzījusies vadībā 2-0 un nākamo spēli aizvadīs jau rīt.

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) neizšķirtu 2-2 sērijā panākusi Georga Golovkova pārstāvētā „Black Hawks”, kas ar 7:4 šonakt pieveica „Storm” komandu. Golovkovs šajā rezultatīvajā mačā punktus neguva un palika ar neitrālu lietderības koeficientu, kā arī nopelnīja divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

QMJHL
USHL Stats